Dynasty Warriors 8: Empires Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Dynasty Warriors 8: Empires - XBOX ONE
Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 290443
KoeiEN dabing

Dynasty Warriors 8: Empires [PS4]

Hra Dynasty Warriors 8: Empires se zaměřuje na velmi chaotické životy bojovníků, jejichž osudové rozhodnutí mají vliv na vzestup a pád národů, za které statečně bojují. Vyberte si z 83 unikátních postav, nebo si vytvořte svou vlastní originální postavu s možností plně si ji přizpůsobit. Vizuálně přizpůsobení jde ještě dál s nově implementovanou možností přizpůsobit si své koně, zástavy a důstojníků.

Svůj návrat v sérii zažívá režim Empire, ve kterém si můžete vybrat tu nejvhodnější z mnoha odlišných rolí, nebo zažít epické dějiny a jejich výsledek prostřednictvím jiného způsobu vedení boje při opětovném hraní. Ať už si zvolíte Liu Bei, provinčního vládce nuceného putovat krajinou při hledání domova, nebo Lu Bu, egoistického bojovníka, který se pohybuje od jedné zrady k druhé při hledání své vlastní slávy, zažijtete skutečnou bojovou drama.

Odvážní bojovníci musí putovat starověkou Čínou s jejími rozsáhlými rovinami, nehostinnými pustinami, úzkými roklemi a obrovskými hrady, aby se následně vrhli na nepřátelské linie. Ve hře Dynasty Warriors 8: Empires však musí bojovníci bojovat nejen proti nepřátelům, ale i se silami přírody, protože měnící se roční období přinášejí nové prvky na více než 35 bojišť, na které má vliv kromě ročních období i plynutí času.

Recenze na Dynasty Warriors 8: Empires

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.