EA SPORTS UFC 5 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA EA SPORTS UFC 5 - Xbox Series X|S
Cena s DPH
1 249 Kč
Cena bez DPH: 1 032 Kč
 
 
Kód produktu: 466521
ElectronicEN titulky

EA SPORTS UFC 5 [PS5]

 

O hře

Tak reálné, jak jen to jde!

EA SPORTS UFC 5, poháněná Frostbite, je další evolucí bojové hry. Od bezkonkurenčních vylepšení grafiky až po zcela nové systémy poškození a zastavování lékařů, které ovlivňují hratelnost skutečně autentickým způsobem – je to tak skutečné, jak jen to může být.

Klíčové vlastnosti

  • AUTENTICKÉ POŠKOZENÍ
    Řezné rány, modřiny a otoky se hromadí na základě poškození, které způsobíte – a utrpíte – včetně více než 64 000 možných kombinací poškození obličeje, které je vykresleno podrobněji než kdykoli předtím a realisticky ovlivňuje vlastnosti postavy.

  • LÉKAŘSKÉ KONTROLY A PŘESTÁVKY
    Autentické poškození přichází s autentickými výsledky. Pokud hráč utrpí vážné zranění – například zlomený nos nebo oteklé oko – rozhodčí může nyní zasáhnout, pozastavit akci a přimět kruhového lékaře, aby zkontroloval poškození.

  • NOVÉ REAKCE NA ÚDERY A ÚDERY
    Představujeme zcela nové animace pro lokty na zemi a kila, útoky na rotaci a několik dalších úderů, kopů, kolen a loktů. Navíc nové nápadné animace napodobují těžké úderníky, profesionální kickboxery a další.

  • HERNÍ MÓDY
    Aktualizace zahrnují nový obsah z Fight Week – funkce a výzvy, které se aktualizují každý měsíc kolem událostí UFC v reálném světě. Online režim kariéry přináší vytváření zápasů založených na zrušnostech, postupu v divizích či byl o titul ve čtyřech divizích.

  • VYMAKANÝ NÁRAZOVÝ SYSTÉM
    UFC 5 zachycuje prostřednictvím autentických detailů vše, co dělá zápas MMA zápasem MMA. Grafická vylepšení nové generace dodávají herním animacím nový život.

Trailer

Související produkty (1)


Recenze na EA SPORTS UFC 5

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.