Eagle Flight PS4

Cena s DPH
619 Kč
Cena bez DPH: 512 Kč
 
Kód produktu: 359865
UbisoftEN dabing
 
Chceš ušetřit 110 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 509 Kč

Eagle Flight [PS4]


Hra Eagle Flight Vás vyšle k nebesům jednoho z nejnavštěvovanějších míst světa, kde si můžete užít volnost z létání a vzrušující vzdušné souboje.

Padesát let po vymizení lidstva z tváře Země, se divoký život a příroda zmocní jeho míst, co Vás umístí do dech beroucího centra dění v Paříži. V roli orla se vznášíte vedle ikonických pamětihodnostech a střemhlav se řítíte v úzkých uličkách do bojů s nepřáteli, proti nimž bráníte Vaše teritorium.

Za pomoci PlayStation VR se naučíte intuitivně provádět působivé vzdušné manévry během pár minut. Díky dalším vymoženostem neoblo létání ve VR hrách nikdy tak jednoduché. Pokud jste chtěli poznat Paříž z perspektivy ptáka, nebo jste chtěli prožít vzrušení z lovu, je hra Eagle Flight právě pro Vás.


  • Vzlétněte do nebes Paříže se vzduchem svištící ve Vašich uších a užijte si absolutní volnost při prelietaní kolem známých památek. Vylepšujte Vaše letecké schopnosti v misích, které zahrnují prelietanie přes kruhy a střílení. Prozkoumejte město a hledejte skryté sběratelské předměty a objevujte ukryté pasáže, které Vám dodají výhody v multiplayerovém režimu.
  • Zažijte Paříž v zcela novém a úžasném prostředí, ve kterém se ho znovu zmocňuje příroda a divoká zvěř. Leťte z vrcholu Eiffelovy věže do úzkých uliček, které vedou ke katedrále Notre-Dame. Získáte absolutní svobodu při zkoumání města Paříž.
  • Zažijte adrenalin v multiplayerovém režimu až pro 6 hráčů. Využijte Vaše schopnosti a poveďte Váš tým k vítězství ve dvou režimech. Jako lovci využijete nejvyšší body města pro objevení nepřátel a vrhnete se na ně. Pro únik nepřítelem v honičce budete potřebovat obratnost a znalost úzkých uliček a skrytých pasáží.



    Hra vyžaduje PlayStation VR a PlayStation kameru pro PS4 .

  • Související produkty (1)


    Recenze na Eagle Flight

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.