Earth Defense Force 2025 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Earth Defense Force 2025 - XBOX 360
Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 227864
D3EN dabing

Earth Defense Force 2025 [PS3]

Earth Defense Force 2025 je dlouho očekávaný návrat série Earth Defense F Orce (EDF) od oblíbeného Japonského vývojáře Sandlota. Hmyzáci se vracejí ze spánku, aby mohli rozvrátit mír lidí v této divoké, nadnesené akci plné masivních explozí v obrovských škálách, které postaví obyvatel i EDF do stavu nouze.

Earth Defense Force 2025 je akční střílečka, ve které se ocitnete jako voják EDF se stovkami zbraní, čtyřmi novými povoláními a tréninkem na hubení škůdců hmyzu všech velikostí v globální misi ochránit svět před mimozemskou invazí. Díky velkému množství misí z celé série a multiplayeru až pro 4 hráče současně je Earth Defense Force 2025 největší válkou proti děsivým vetřelcům, jaká kdy v této sérii byla. Jsou zpět a silnější než kdykoliv předtím-nenechte je uspět na jejich misi za zničením naší planety!

  • Válka epických proporcí proti útoku gigantických brouků a robotů -Noví, silnější Ravager, proti nimž musíte bojovat, včetně Crustaceous Giant (giganti, kteří vypadají jako mravenci a útočí se svými mocnými čelistmi a jedem, přičemž útočí na lidi jako na potravu), Spider Giants (jejich mocné sítě omezují pohyblivost a vysávaj energii), Retiarus (dlouhonohá giganti, kteří tkají sítě ve velkých výškách a pak čekají na svou kořist) a množství dalších, včetně mocných nových robotů.
  • Nejširší obsah EDF, jaký tu kdy byl! -S tunami misí přeplněnými divokou a nadsázky akcí v pěti různých módech náročnosti, včetně vždy najvyzývavejšiemu Inferno Mode, nebude nastolit pořádek na planetě plné intenzivních bojů s mimozemšťany vůbec lehké!
  • Stovky zbraní a 4 nové vojenské povolání -Bojujte za těch nejlepších! Na výběr máte z povolání Ranger, Fencer, Air Raider a Wing Diver, z nichž všechny jsou po zuby ozbrojení s nejmodernějšími zbraněmi, včetně supersilných pušek, raketometů, energetických zbraní, sniperských pušek a granátometů ... Ukažte Hmyzáků, kdo je tady pánem.
  • Bojujte proti obrovským kreaturám na speciálních vozidlech -Zvyšte si palebnou sílu s novými specializovanými vozidly, včetně BMO3 Vegalta (plně vyzbrojen mechanický oděv vybaven zbraní, raketometem a plamenometem), E651 Titan (obrovský tank, který unese 3 lidi a dokáže zničit i těžce obrněné příšery), HU04 Brute (helikoptéra, která dokáže převážet EDF vojáků a je vyzbrojena kulomety), a mnoha dalšími.
  • Online Multiplayer až pro 4 hráče současně -Online multiplayer podporuje až 4 hráčů současně, díky čemuž se můžete spojit s přáteli a vytvořit nejsilnější EDF jednotku a bojovat společně proti Ravager. Hra má také lokální multiplayer-kooperativní i konkurenční.
  • Kompletně zničitelné prostředí -Abyste zachránili lidstvo, musíte obětovat budovy, kterými můžete zavalit nepřátel.



  • Recenze na Earth Defense Force 2025

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.