Earth Universe PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 40052
DeepEN dabing

Earth Universe [PC DVD]


Kompilace obsahuje tituly Earth 2140, 2150 a 2160, všechny dosud vyšlé datadisky, balíčky s misemi, neoficiální mód pro síťovou hru a další dodatečné mapy.


Earth 2140
Jak už napovídá název, hra Earth 2140 se odehrává v roku 2140. Předchozí války udělaly z většiny povrchu planety Země nukleární smetiště, čímž přinutili většinu populace utáhnout se do podzemních bunkrů. Mezi oběma hlavními pozemskými frakcemi, Eurasian Dynasty (ED) a United Civilized States (UCS), vzrůstá napětí, protože obě strany se snaží získat poslední zbytky zásob nerostů. Přepadení ED základny stranou UCS postačuje jako záminka pro rozvinutí rivality do totální války, kdy se ED nepodaří získat kontrolu nad Mexikem a UCS propadne Skandinávii, Velkou Británii, Francie, a iberský poloostrov.


Earth 2150: Escape From the Blue Planet
Druhý díl v populární série sci-fi RTS Earth. Jde o kompletně 3D strategii postavenou na enginu Earth II, který dokáže vyprodukovat detailní a skvělou pohybovou grafiku i na průměrných sestavách. Hra nabízí možnost výběru jedné ze 4 hratelných stran, přičemž každá strana představuje jiný styl hry díky odlišným jednotkám, stavbám, modelů produkce i vývoje atd.. Jde o tyto strany - LC (mírumilovná matriarchální společnost hledající nový domov po zničené Zemi), USC (mechanická armáda robotů vedená hlavním počítačem, který zabil všechny lidi), Alien (Mimozemská rasa uvězněná dlouhá léta na Marsu a probuzená pristávajúcimi loděmi), ED (Euro-asijská korporace bojující za přežití klasické lidské rasy). Vedle 4 rozsáhlých kampaní (každá s 7 misemi) hra nabízí i multiplayer v několika módech včetně skirmish a kooperace.

Earth 2150: The Moon Project
Bitva o Zemi v letech 2150 stále probíhá. Mezitím ale na Měsíci Lunární korporace připravuje tajný projekt a UCS se tomu pokouší přijít na chlup. Čeká Vás nové herní prostředí, nový příběh, nové kampaně, nové jednotky a budovy a ještě mnohem více.


Earth 2150: Lost Souls
Přímé pokračování strategie Earth 2150, v níž se vracíte zpět na Zem, kde budete bojovat v ruinách měst jako Amsterdam, San Francisco či Vídeň av evakuačních lodích. O vizuální hostinu se postaral stejný engine jako například ve starší hře The Moon Project.

Tato nejnovější epizoda zahrnuje tři nové rozsáhlé kampaně s 30 misemi. K dispozici je i editor map a nechybí ani multiplayer s více než 25 mapami, které si můžete zahrát s přáteli po LAN-e nebo na Internetu.


Earth 2160
Jen několik tisíc lidí se dokázalo utéct ze Země před jejím kolapsem v roce 2150. Rozdělili se na tři frakce, Eurasian Dynasty, United Civilised States a Lunar Corporation. Hrát můžete za jednu z těchto frakcí nebo za vetřelce a je jen na Vás zda pozemšťanů spojíte svou silou nebo budou stále bojovat jeden proti druhému .


  • 4 hratelné strany s odlišnou základní technologií a schopnostmi
  • Každá strana má více než 13 základních budov a více než 13 základních jednotek
  • Různé nepřátelské rasy, speciální jednotky
  • 4 singleplayerové kampaně, každá má 7 misí
  • Skirmish mód s 10 mapami
  • 4 multiplayerové módy s 10 mapami
  • EarthNet server s podporou
  • Možnost sestavení jednotek
  • Jednotky mohou být uchovávány v hangárech. Hangáry mohou být rychlé opuštěné kvů

  • Recenze na Earth Universe

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.