Effie (Galand's Edition) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
679 Kč
Cena bez DPH: 561 Kč
 
 
Kód produktu: 420737
EN dabing

Effie (Galand's Edition) [NSW]


Effie je 3D akční adventura, která kombinuje klasické prvky žánru, jako jsou boj, plošinovka a hádanky, s objevováním rozšířeného světa. Ve hře hrajeme jako Galand, mladý muž v jeho úsilí obnovit mládí poté, co ho čarodějka proklela předčasným stárnutím. Silná černá magie ovládá města v regionu Oblena a abychom čelili zlu, budeme mít u sebe magický štít s názvem Runestone. Tento štít má v našem dobrodružství velmi důležitou roli, protože bude naší jedinou zbraní a nástrojem. Umožní vám bránit se, bojovat a surfovat po červeném trávníku.


      • Zažijte jedinečné dobrodružství. Ponořte se do dobrodružství Galanda, mladého muže, který se snaží  obnovit mládí poté, co ho čarodějka proklela předčasným stárnutím. Poražte všechny zlověstné tvory, překonejte všechny výzvy související s platformováním a vyřešte nejsložitější hádanky!
      • Runestone - štít a váš společník na cesty.
      • Silná černá magie ovládá města v regionu Oblena. Abyste čelili zlu, budete mít u sebe magický štít, který vám umožní bránit se, bojovat a surfovat po červeném trávníku. Postupně bude růst v síle a schopnostech!
      • Oživte pocit z videoher staré školy.



Recenze na Effie (Galand's Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.