The Elder Scrolls Online: Morrowind Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA The Elder Scrolls Online: Morrowind - PC DVDThe Elder Scrolls Online: Morrowind - PS4
Cena s DPH
229 Kč
Cena bez DPH: 189 Kč
 
Kód produktu: 365555
BethesdaEN dabing

The Elder Scrolls Online: Morrowind [XBOX ONE]


Hra The Elder Scrolls Online: Morrowind mění způsob doručení nového obsahu v klasickém RPG titulu a představuje stále stejnou zábavu pro staré, ale i nové hráče.

Nový hráči mohou do světa Morrowind skočit a začít s novou postavou, aniž by znali předešlé tituly, nebo vlastnili účet ve hře The Elder Scrolls: Online . Samozřejmě součástí nové online verze je i původní hra hře The Elder Scrolls: Online , což Vám zaručí stovky hratelných hodin ve světě Tamriel.

Veteráni ze světa hře The Elder Scrolls: Online si mohou stávající účty vylepšit a okamžitě pokračovat dobrodružství na ostrově Vvardenfell, bez ohledu na původní úroveň postavy.

Pokud jste již delší dobu nenavštívili tento svět, připomínáme, že pro hraní nejsou potřeba měsíční poplatky za vedení účtu!


  • Ostrov Vvardenfell je největší zónou, která byla od vydání hry přidána. Najdete zde všechny staré známé místa z původní hry. Hráči se vydají na nová dobrodružství 700 let před tím, než se udál děj ve hře Elder Scrolls 3: Morrowind. Zavítají do doků v Seydou Neena, vulkanických Ashlands, to hustých, houbami porostlých lesů a do majestátního města Viveca, které je stále v konstrukci.
  • Hráči mohou ovládat síly přírody a zahrát si s novou postavou, Warden. Nové povolání umožňuje výběr různých schopnosti pro možnost hry ve více stylech a mocného bojového medvěda, který je věrným společníkem.
  • Hráči se vrátí do nostalgických lokalit, přežijí skvělé příběhy a snaží se zachránit svět Morrowind před jejím destrukcí.
  • Nová hra také představí bojiště podobné arény, v nichž se proti sobě postaví tři týmy se čtyřmi hráči.



    Hra vyžaduje připojení k síti internet!


  • Recenze na The Elder Scrolls Online: Morrowind

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.