Elite Dangerous (Legendary Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Elite Dangerous (Legendary Edition) - PS4
Cena s DPH
729 Kč
Cena bez DPH: 602 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 372450
FrontierEN dabing

Elite Dangerous (Legendary Edition) [XBOX ONE]


Elite Dangerous (Legendary Edition) obsahje hru Elite Dangerous, Elite Dangerous: Horizons Season pass a bonus 1000 Frontier bodů, které můžete použít v rámci hry na herny předměty.



400 miliard hvězdných systémů. Nekonečná svoboda.

Elite Dangerous je masivní multiplayerový vesmírný epos, který přináší dobrodružství v otevřeném světě galaxií.



Počínaje pouze s malou hvězdnou lodí a několika kredity, hráči dělají vše, co je zapotřebí k získání dovedností, vědomostí, bohatství a síly, aby přežili v futuristické galaxii a aby se dostali do kultovní elity. Vlády padají, bitvy se přehrávají a vyhrávají a hranice lidstva se přetvařují, a to vše prostřednictvím akcí hráčů.


400 miliard hvězdných systémů mléčné dráhy je jevištěm hry Elite Dangerous s otevřeným koncem. Skutečné hvězdy, planety, měsíce, asteroidové pole a černé díry naší vlastní galaxie jsou vytvořené podle jejich skutečných proporcí.

Upravte svou loď a přizpůsobte si každou její složku tak, jak vám vyhovuje. Zkoumejte, bojujte, pronásledujte, pašujte, prodávejte a prožijte v nehostinné galaxii roce 3301.


Vyzkoušejte nepředvídatelné setkání s hráči z celého světa v masivním multiplayerovém prostoru hry Elite Dangerous. Vyzkoušejte si galaxii v režimu Solo nebo s hráči z celého světa v Open Play.


Recenze na Elite Dangerous (Legendary Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.