Deus Ex: Antologie + Project Snowblind PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 7340
EidosEN dabing

Deus Ex: Antologie + Project Snowblind [PC DVD]


Balení obsahuje hry Deus Ex, Deus Ex: Invisible War a Project Snowblind.


Deus Ex
Píše rok 2052 a svět se zmítá v chaosu. Terorismus je běžnou součástí života, drogy, nemoci a znečištění zabíjí více lidí než kdykoliv předtím. Světová ekonomika je na pokraji kolapsu a rozdíly mezi pohádkově bohatými a zoufale chudými jsou téměř nepochopitelné. K tomu všemu se vynořují členové spiknutí, jehož cílem je podmanění si celého světa.

Deus Ex: Invisible War
Deus Ex: Invisible War se odehrává 20 let po událostech prvního dílu. Země se pomalu vzpamatovává z ničivé války a katastrofální ekonomické situace. Všechny oblasti zasáhla polární zima a začíná boj o základní suroviny. Několik politických a náboženských stran se snaží získat nadvládu nad světem. Vy se pokusíte odhalit identitu a skutečné záměry těchto skupin a sám sehraje velkou roli v budoucím uspořádání světa.


Project Snowblind
Hlavním hrdinou hry je super-voják jménem Nathan Frost. Super-voják je Nathan proto, že jeho základní vybavení tvoří GPS radar a implantáty zdokonalující rychlost, sílu a další schopnosti. Vedle těchto specialit bude mít možnost dostat se ještě k pěti různým specifickým schopnostem (obranným i útočným).

Co se týče zbraní, k dispozici máte primární a sekundární vrhače (vhodné například k oslepení nepřítele, jeho zastavení nebo zdržení, a pod.). Na začátku jsou to klasické oblíbené typy jako brokovnice, raketomet, atd.. Později se dostanete k různým futuristickým kouskům, včetně útočných dronů, kteří mohou dost smést celou skupinu nepřátel. Každá zbraň má ještě nějaký alternativní palebný mód, čímž se Váš arzenál zdvojnásobí.

Autoři hry jsou hrdí i na svůj systém velkých bitek, které po vizuální i praktické stránce předčí nejednu současnou FPS. Mezi misemi tohoto těžce akčního typu (tvůrci to nazývají total war) se můžete těšit i na mise špionážní. Některé mise jsou kombinací obou těchto typů.


Recenze na Deus Ex: Antologie + Project Snowblind

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.