Age of Empires 3 (Complete Collection) PC DVD

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 53858
Microsoft

Age of Empires 3 (Complete Collection) [PC DVD]

Balení obsahuje základní hru Age of Empires 3 a datadisky Age of Empires 3: The WarChiefs a Age of Empires 3: The Asian Dynastie.

Age of Empires 3
Přichází nová epocha real-time strategie. Objevil se nový svět - zatím nepřátelský, ale krásný, plný nových nápadů, promyšlených scénářů a nádherný na pohled. Vítejte ve světě nazývaném Age of Empires 3.
Hráč se vrací do příběhu světa v okamžiku kdy ji opustil na konci Age of Empires 2, v okamžiku kdy se evropské velmoci snaží prozkoumat a kolonizovat Nový svět. Na Vás jako hráči pak ujmout se jednoho z osmi národů.
Jednotlivé kampaně jsou seřazeny tak že vytváří váš příběh v němž jako jedno z pojítek slouží i nový prvek - Domovské město. Vaše úspěchy jako jeho vyslance se promítají i na jeho postavení v rámci státu i celé Evropy. Čím více prospíváte svému domovskému městu, tím více si cení vašich služeb a tím větší podporu, kterou Vám může poskytnout v dalších misích.

  • Prvek Domovské město zastupuje RPG prvek ve hře, který Vám poskytne důležitou podporu ve formě zásob a jednotek. Vaše úspěchy se promítají v síle vašeho města, které pak může produkovat třeba nový typ jednotek, nebo alespoň vylepšit ten stávající. Kdykoliv během mise se můžete na své domovské město podívat a třeba se zeptat lidí jak smýšlejí o vašem počínání v Novém světě.
  • 8 různých národů za které můžete hrát, každý má své výhody a nevýhody
  • Španělé mají silnou armádu a dostávají posily nejrychleji ze všech národů. V domovském městě můžete vylepšovat vojáky, budovy a námořní jednotky.
  • Britové se díky osadníkům rychle stávají ekonomickou velmocí. Díky možnosti přezbrojit Mušketýry a Husary si udržují silnou armádu i na konci hry. V domovském měste je možné vyvíjet nové technologie a bitevní lodě.
  • Francouzi začínají s poměrně slabou armádou, ale mají silné Vesničany, mohou odrážet počáteční útoky. Francouzi mají nejsilnější kavalerii ve hře a navíc snadno vytvářejí spojenectví s domorodými Američany.
  • Portugalci začínají se dvěma základnami a tak mohou velmi rychle obsadit okolní území. Rovněž mohou díky dalekohledu špehovat nepřátele. Kromě toho jsou také výborný na moři.
  • Holanďané jsou handicapovaný omezeným množstvím osadníků, ale stavbou bank získávají stálý příjem peněz. Jejich domovské město dodává obranná zařízení a finanční příspěvky.
  • Němci mají méně osadníků a proto pomalejší rozjezd ekonomiky. Některé jejich jednotky se ale zdarma obnovují na základně, a rovněž mohou jako první, mnohem dříve než ostatní, poslat do domovského centra žádost o vojáků.
  • Rusové začínají hru s většími zásobami surovin, ale méně osadníky. Ruský vojáci jsou slabí a prohrávají v souboji jeden na jednoho, ale jsou trénovány v masovém měřítku a navíc velmi rychle.
  • Turečtí osadníci se zdarma obnovují základny. Díky své pozici na rozmezí Evropy a Asie mají Turci velmi specifické jednotky


  • Age of Empires 3: The WarChiefs
    Datadisk, který majitelům původní hry nabízí novou singleplayer kampaň, nové jednotky, nové mapy, stejně tak nové herní prvky, vylepšení a nový obsah týkající se všech evropských civilizací z původní hry. Vylepšení se týká i domovského města a samozřejmě i nové hratelné civilizace včetně tří indiánských kmenů (např. Irokézové, Siouxové).

    Age of Empires 3: The Asian Dynastie
    Druhý datadisk pro třetí díl RTS, který přináší nové hratelné asijské civilizace, 15 nových asijských zázraků a nově zpracované obchodování i podmínky vítězství. Nechybí ani nová místa, tématicky laděné asijské zpracování (hudba, grafika, zvuky) a nové random mapy, postavené na základech map z předešlých AoE titulů.

    Age of Empires 3 (Complete Collection) - PC - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

    Recenze na Age of Empires 3 (Complete Collection)

    Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
    Celkem stran:   1  
    od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 26. 03. 2013
    Zábavné a poučné
    Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
    Celkem stran:   1