Enemy Front (Limited Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Enemy Front (Limited Edition) - PS3Enemy Front (Limited Edition) - XBOX 360
Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 237646
CIEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Enemy Front (Limited Edition) [PC DVD]

Enemy Front je první skutečně moderní FPS z 2. světové války, která nabízí vynikající detaily a bohatou interaktivní bojovou"sandboxových" hratelnost.

Enemy fronta se vymyká standardnímu modelu lineárních naskriptovaných FPS her a nabízí hráči naprostou volnost vytvořit si vlastní herní styl. Běhejte, střílejte, skrývejte se a podvádějte-vše je možné pro každého, díky čemuž se můžete naplno ponořit do hry a hrát ji znovu a znovu a přitom unikátní.

Proti důkladnému pozadí dech beroucích Evropských lokalit musíte převzít roli Amerického válečného korespondenta ROBERT Hawkinse, který bojuje v ikonických misích od anti-ancistického odboje ve Francii přes nacistické Německo, Norsko až po Varšavu v období 2. světové války.



  • Dech beroucí vizuál, dynamické prostředí a velkolepá výbušná akce napříč množstvím ikonických odporových operací 2. světové války.
  • Hluboký a poutavý příběh bojovníka odpůrců spojený s rychlou FPS akcí s napínavým skrýváním, odstřelováním a tajnými operacemi v první skutečně sandboxové hře z 2. světové války.
  • Plný arzenál zbraní z 2. světové války ve všech kategoriích ručních zbraní, SMG, pušek i ikonické zbraně odpůrců včetně Sten gun, Welrod Silenced Pistol a Lightning SMG.
  • ničitelé prostředí a rozšířená sandboxová umělá inteligence znamená, že souboje jsou vždy dynamické a unikátní.
  • Nový protagonista ve své sérii-Roy Hawkins-Americký válečný korespondent, který se stává hrdinou Odporu a památnou součástí lídrů Odporu ve Francii, Norsku a Varšavě.
  • 10-12 hodinová kampaň, kooperativní mód a Multiplayer, všechny postavené na úspěšném CryEngine.



    Limited Edition obsahuje navíc:

  • 4 bonusové postavy pro režim multiplayer (účastník varšavského povstání, elitní granátník, člen jednotky SS, střelmistr US Army).
  • 4 bonusové zbraně pro režim multiplayer (samopal Thompson, bazooka, protitanková pušku vz. 35, kulomet FG 42).





  • Recenze na Enemy Front (Limited Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.