Epic Mickey 2: The Power of Two Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Epic Mickey 2: The Power of Two - PC DVDEpic Mickey 2: The Power of Two - XBOX 360
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 210102
DisneyEN dabing

Epic Mickey 2: The Power of Two [PS3]

Hra s podporou pro pohybový ovladač PlayStation Move .



Ve hře Epic Mickey 2: The Power of Two můžete hrát nejen za myšáka Mickeyho, ale poprvé i za šťastného králíka Osvalda, první Disneyho animovanou hvězdu. Čeká Vás zcela nové dobrodružství, plné tvoření a objevování, které pochází z dílny kolem herního proroka Warrena Spectora a špičkových vývojářů herního studia Disney Interactive Junction Point.

Ve hře se myšák Mickey a šťastný králík Osvald vracejí do pustiny, alternativního světa plného 80 zapomenutých disneyovských postav a atrakcí. Poprvé se však Mickey a Osvald spoje jako skuteční parťáci-Mickey se do boje se zlem vydává vyzbrojen kouzelným štětcem, který vládne barvou i ředidlem. Osvald zase používá dálkové ovládání, s jehož pomocí dokáže manipulovat s elektřinou. Nový, kooperativní styl hraní provází vylepšená herní fyzika, která ještě více dokazuje, že"na herním stylu záleží". Tento nový a neotřelý přístup ke hře, který prosazuje Warren Spector, umožňuje dynamicky překonávat různé překážky a využívat všekty možnosti a příběhové linie. Ty se mění podle toho, jakým způsobem problémy řešíte a jaké činy jednáte.



  • Za králíka Osvalda můžete hrát v kooperativním režimu ve dvojici, do az kterého se můžete kdykoliv připojit i odpojit. Pokud Mickeyho na jeho cestách pomáhá Osvald, hraje se oběma hlavním představitelem mnohem lépe.
  • Většinu herních postav namluvili herci, kteří jim svůj hlas propůjčili i jinde. Jedinou výjimkou je Osvald, který zde promluví poprvé v historii.
  • V úplně nových úrovních potkáte zapomenuté Disneyovské postavičky i atrakce, které jsou však zasaženy událostmi, které poznamenaly celé Pustiny. Nové dvourozměrné úrovně vycházejí z klasických Disneyho filmů a pohádek a nabízejí barevnou a zábavnou logickou i plošinových hratelnost.
  • Původní scénář ke hře napsal slavný americký spisovatel komiksů Marv Wolfman a Junction Point. Objeví se v něm různé nové i již známé postavičky, které Vás provedou bohatou disneyovských historií, zatímco staří i noví nepřátelé otestují Váš postřeh a připravenost.
  • Epic Mickey 2: The Power of Two je první hrou, která by se dala popsat jako"hudební". Na některých místech Vás děj přivede až k zpěvu. Hudba a texty písní jsou také Disneyovské a melodie a hudební nástroje můžete měnit podle vlastního uvážení. Nakonec si můžete vytvořit i vlastní soundtrack.

  • Recenze na Epic Mickey 2: The Power of Two

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.