Epic Mickey 2: Dvojitý zásah Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Epic Mickey 2: Dvojitý zásah - PC DVDEpic Mickey 2: Dvojitý zásah - XBOX 360
Cena s DPH
699 Kč
Cena bez DPH: 578 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 208530
DisneyCZ titulky

Epic Mickey 2: Dvojitý zásah [PS3]

Disney Interactive přináší pokračování úspěšné arkády Epic Mickey s podtitulem The Power of Two. Hráči si opět zahrají za ikonickou postavičku ze světa Disneyho pohádek Mickeyho, kterého na jeho dobrodružstvích doprovází Oswald The Lucky Rabbit, první skutečná hvězda pohádek od Walta Disneyho. Spolu se vydávají na epické dobrodružství plné kreativity a objevů. Hra vytvořená pod vedením vizionáře zábavního průmyslu Warrena Spectora a vývojového týmu Junction Point se vrací zpět na Nintendo Wii, tak poprvé na ostatní platformy včetně Sony Playstation 3, Xbox 360 a PC.

Disneyho EpicMickey 2 The Power of Two zavede Mickeyho a Oswalda zpět do Wasteland, alternativního světa plného zapomenutých charakterů a atrakcí z 80 leté historii Disneyho světa. Nicméně, poprvé, Myšák Mickey není na všechno sám a spolu s Oswaldem nákladů neporazitelný tým. Mickey se svým magickým štětcem který spojuje obrazy a ztenčuje a Oswald se svým mocným dálkovým ovladačem který mu umožňuje ovládat elektřinu čelí nástrahám s hlavou nahoru. Tato nová kooperativní hratelnost kombinovaná s vylepšenou herní fyzikou nadále vylepšuje ideu"Na hratelnosti záleží"-unikátní přístup k hratelnosti překupníka Warrena Spectora, kde hráči neustále zápasí s odlišnými překážkami, objevují nové možnosti a příběhy, avšak nesou odpovědnost za své činy.

  • Hráči se mají možnost kdykoliv připojit do hry jako Oswald prostřednictvím jednoduchého drop in/drop out kooperativního módu.
  • Všechny postavičky, včetně Oswalda, jehož hlas uslyšíte poprvé, jsou namluvené původními herci.
  • Na hráče čeká nový strhující příběh ve kterém se vám představí zapomenuté postavičky z royprávok a atrakcí z dílny Wallta Disneyho.

  • Recenze na Epic Mickey 2: Dvojitý zásah

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.