2K Essentials Collection Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA 2K Essentials Collection - XBOX 360
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 229275
2KEN dabing

2K Essentials Collection [PS3]

Balení obsahuje hry BioShock , Borderlands a XCOM: Enemy Unknown .



BioShock
BioShock je pokračováním System Shock, akční série s RPG prvky, odehrávajícím se v silně atmosférickém prostředí města Rapture. Je to revoluční střílečka, která navždy změní vnímání FPS. Jde dál než jsou zažité scénáře a statické světy a vytváří živý, jedinečný a nepředvídatelný FPS zážitek. BioShock je FPS nové generace.

Poté co vaše letadlo ztroskotá v ledových vodách , objevíte zrezivělou batysféra a sestoupíte do Rapture , města , skrytého pod mořem . Z města , původně vybudovaného jako ideální společenství pro vyvolené s genetickým potenciálem z řad vědců , umělců a průmyslníků , se ale idealismus vytratil . Díky experimentům s látkou ADAM vznikla řada agresivních či velmi bizarních mutantů . Podmořské město se stalo bizarním místem, kde bezpečnostní systémy postupně selhávají a oceán si chce vzít zpět, co mu kdysi patřilo . Čeká Vás jen město plné mrtvol , jehož chodbami se potulují mocní strážci a malá děvčátka okrádají mrtvoly a kde Vás geneticky zmutovaná obyvatelé mohou propadnout na každém rohu . V tomto tvrdém světě jste nuceni zapojit všechny síly v boji o přežití .



  • Převezměte kontrolu nad svým světem háčkování mechanických zařízení , ovládáním bezpečnostních věží a vytvářením unikátních předmětů , které rozhodnou o Vašem přežití.
  • Vylepšete své zbraně iontovými gely, výbušninami a jedy, díky kterým je přizpůsobíte nepřátelům a prostředí.
  • Geneticky modifikujte své tělo v desítkách plazmových stanic rozmístěných po městě, které Vás posílí fantastickými a často groteskními schopnostmi.
  • Prozkoumejte živý svět ovládaný umělou inteligencí Ecological, kde mají obyvatelé zajímavé a vzájemně navazující vztahy, které ovlivní Váš zážitek ze hry.
  • Zažijte věrnou grafiku nové generace, která živě znázorňuje ztracené město ve stylu art deco s nejdetailněji zvýrazněnými a nejreálnější vyobrazenými vodními efekty, jaké byly kdy byly vyvinuty ve videohře.
  • Vybírejte smysluplné volby a dělejte vyzrálá rozhodnutí, která nakonec vyvrcholí otázkou:"Využijete nevinných přeživších města Rapture ... nebo jejich zachráníte?"
  • Jako přídavek k originálnímu revolučnímu hernímu zážitku si můžete ve verzi pro PlayStation 3 vychutnat zcela nový režim obtížnosti ( Survivor ) a podporu trofejí během přezkoumávání města Rapture . A tady nový zážitek nekončí . K dispozici je stahovatelný BioShock obsah exkluzivně jen pro PlayStation 3.



    Borderlands
    Akční sci-fi FPS Borderlands kombinuje to nejlepší ze stříleček z vlastního pohledu s možností upravit si hlavního hrdinu dle svých představ . Kromě toho si můžete sednout do futuristických vozidel a prohánět se po rozlehlých planinách jako v závodní hře .

    Příběh je zasazen do post-apokalyptického prostředí podobného tomu z filmu Mad Max , kde platí jediné pravidlo-zabít , nebo být zabit . Děj se odehrává na vzdálené planetě Pandora až na samém konci galaxie . Tam se lidé vydali pro nové zdroje , ale ty byly nakonec menší, než si představovali. A jak na potvoru se na planetě probouzí spící vetřelci a příšery .



  • Zvolte si z velkého množství zbraní, každé se speciálními vlastnostmi, stejně jako se zbraní hromadného ničení.
  • Kooperativní multiplayer Vás odměňuje za využívání strategických možností a promyšlené taktické manévry.
  • Získávejte zkušenosti a dosahujte zdatnosti v bojích s nepřáteli.
  • Ujměte se volantu futuristických vozidel a bojujte s nepřáteli auto na auto, s propracovaným modelem poškození as velkolepými explozemi.



    XCOM: Enemy Unknown
    XCOM: Enemy Unknown Vám svěří velení nad tajnou polovojenskou organizací s názvem XCOM. Jako velitel XCOM se musíte bránit před děsivou globální mimozemskou invazí správou zdrojů, vývojem technologií a dohledem nad bojovými strategiemi a taktikou jednotlivých jednotek.

    Původní X-COM je obecně považován za jednu z nejlepších her všech dob a nyní se opět představuje od odborníků v žánru strategických her, studia Firaxis. XCOM: Enemy Unknown navazuje na tento odkaz se zcela novým příběhem o invazi, nepřáteli a technologiemi pro boj s mimozemšťany a za záchranu Země. Řiďte osud lidstva prostřednictvím výzkumu mimozemských technologií, budováním a správou plně funkční základny, plánování bojových misí a řízením pohybu vojáků v bitvě.



  • XCOM: Enemy Unknown spojuje taktickou tahovou hru s neuvěřitelnými akčních sekvencemi a pozemním bojům.
  • Najměte, přizpůsobte a rozvíjejte unikátních vojáků a spravujte své zaměstnance. Rozpoznejte a zachyťte mimozemskou hrozbu budováním a rozšiřováním své XCOM základny.
  • Velte jednotkám vojáků v tahových pozemních bitvách a nasaďte letecké jednotky jako Interceptor a Skyranger.
  • Bojištěm se stane celá zeměkoule, protože tým XCOM se může zapojit do více než 70 unikátních misí a komunikovat a vyjednávat s vládami po celém světě.





  • Recenze na 2K Essentials Collection

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.