Europa Universalis (Ultimate Edition) CZ PC CD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 39399
ParadoxEN dabing

Europa Universalis (Ultimate Edition) CZ [PC CD]

Balení obsahuje jak základní hru Europa Universalis 3, tak i dvě stažitelné rozšíření Europa Universalis 3: Napoleon's Ambition a Europa Universalis 3: In Nomine a Europa Universalis: Rome

Europa Universalis 3
Další díl v populární strategické sérii, který je sice postaven na novém enginu, ale jinak zůstává koncepčně totožný se všemi doposud vydanými EU tituly, přičemž některé nové prvky si vypůjčil iz dalších titulů (Crusader Kings, Victoria, Hearts of Iron II a další).

Titul Vám opět nabídne možnost převzít kontrolu nad jedním z více než 250 světových národů, z nichž se následně budete snažit udělat během času mocnou říši. Hra začíná v okamžiku, kdy je Konstantinopol dobyta Turky v roce 1453 a pokračuje až do revolucí ve Francii av Americe. K dispozici je mapa celého světa z více než 1700 provinciemi, které jsou na počátku osídleny 250 národy. Poté co si jeden zvolíte je už pouze na Vás, jak dokážete skloubit diplomacii, ekonomiku, vývoj i armádu ku svému prospěchu, či neprospěchu. Hra je jako obvykle postavena na reálných historických událostech, což na samém počátku znamená skutečné rozložení sil, skutečné hranice, státy a podobně.

Europa Universalis 3: Napoleon's Ambition
Rozšíření Napoleon's Ambition Vám dá možnost odstartovat s Francouzskou revolucí a prožít si dále celou Napoleonskou éru.

Europa Universalis 3: In Nomine
Naproti tomu v rozšíření In Nomine začnete v září roku 1399 korunovací Jindřicha IV. a od té doby dalších 50 let bude jen na Vás, čímž se dostanete do Byzantské říše, nebo stoleté války .

Recenze na Europa Universalis (Ultimate Edition) CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.