Everquest II + Desert of Flames PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 46803
Ubisoft

Everquest II + Desert of Flames [PC DVD]

Balení obsahuje původní hru EverQuest 2, datadisk EverQuest 2: Desert of Flames a 30 denní předplatné do hry.

EverQuest 2
EverQuest 2 je situován 500 let po událostech v původní hře a hned ze začátku před hráče postaví samé fantastické možnosti a volby.

Vše začíná propracovanou a neuvěřitelně detailní volbou postavy z 16 dostupných ras a 48 odlišných povolání. Podle toho zda si hráč vybere cestu dobra, či zla se objeví v odlišné počáteční lokaci. Hra nabízí velké množství questů pro celé skupiny i pro jednotlivce, velké množství kouzel, artefaktů a dalších žádaných předmětů. Počet všech výše uvedených komodit se navíc neustále zvyšuje s novými updaty, které reflektují potřeby a přání hráčů.

Specialitou EverQuest 2 je grafické zpracování, které nemá (nejenom v žánru MMORPG) obdoby a zaujme hlavně detailními postavami. Pozornost si však zaslouží i kompletní nadabovány celé hry, což je pozoruhodné a případně poslech ovlivňuje hratelnost i atmosféru hry.

EverQuest 2: Desert of Flames
V datadisku ke hře Everquest 2 zavítáte do pouštního města Maj'Dul které je rozděleno na tři části. Každá z nich je ovládána jedním cechem. Jednotlivé cechy mají rozděleny své úkoly: Cech Mečů se stará o obranu města, Cech Pravdy využívá svých školených bojovníků k prosazování zákonů, pod Mincovní cech spadá veškerý obchod. Mezi cechy je udržována vzájemná rovnováha, ale zároveň se příslušníci různých cechů nemají příliš v lásce. Pokud se Vám dostane podpory od jednoho z nich, brány do zbylých dvou se Vám uzavřou. Pouto mezi cechy poskytuje Měsíční věž, která slouží jako neutrální zóna.

I když se ve městě zákony prakticky nedodržují, existuje jedna výjimka. Pokud kdokoliv prolije v městských ulicích krev je mu ihned v patách Sha'ir - hlídač kontrolující město na svém létajícím koberci. Souboje jsou tak striktně redukovány na zápasy v arénách, kde jsou naopak velmi vítá Výbor a populární. Stačí když si nájdubojovníka a pošlou ho do arény jako svého zástupce.

DESERTS of Flames je rozšíření pro populární MMORPG hru Everquest 2, díky níž můžete dosáhnout se svojí postavou až 60 úrovní. Zpřístupní se Vám 30 nových míst kde můžete narazit na nové příšery. Novinkou je i možnost šplhat se po stěnách a především souboje hráčů nebo jejich zvířecích společníků v arénách .

Recenze na Everquest II + Desert of Flames

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.