Everspace 2 CZ (Stellar Edition) [PS5] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
1 059 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 469140
Maximum

Everspace 2 CZ (Stellar Edition) [PS5] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

 

O hře

Sedněte si do pilotního křesla svižné vesmírné stíhačky, svádějte nelítostné souboje, překonávejte brutální výzvy a nechte se odměnit pohádkovou kořistí. Ve vesmírné střílečce EVERSPACE 2, určené pro jednoho hráče, zkoumejte válkou zničené hvězdné soustavy demilitarizované zóny ve Hvězdokupu 34 a v každé zdejší obrovské, ručně vytvořené oblasti odhalujte dávná tajemství, řešte originální hádanky a čel.
Prožijte napínavý sci-fi příběh naklonovaného pilota Adama, hledajícího své místo v nekonečném vesmíru. Zatímco se události z jeho minulosti proplétají se zájmy vzájemně soupeřících frakcí, demilitarizovaná zóna se rychle blíží bodu varu. Unikněte ze zajetí koloniálů, proplavte intriky místních vůdců, vyhýbejte se kultistům, jejichž temná energie dočista připravila o rozum, a bránte se útokům cizinců hladových po válce.
Ke svému přežití budete potřebovat víc než jen důvtip, štěstí a dovednost v boji. Budete muset dát dohromady i tým specialistů, kteří vám pomohou splnit svůj sen opustit demilitarizovanou zónu. Setkávejte staré přátele a poznávejte nové spojence, každého s vlastním příběhem. Přidají se k vám během misí, dají vám k dispozici své jedinečné, dále vylepšitelné dovednosti, odemknou nové schopnosti a pomohou vám postoupit zase o něco dál.

Klíčové vlastnosti

  • Vydejte se na vzrušující cestu: Poznávejte cizí rasy, odhalujte záhady, pátrejte po pokladech a bránte svůj náklad před zločineckými bandami ve vzrušující třicetihodinové kampani. Kompletáři se pak mohou ponořit do vesmíru EVERSPACE ještě hlouběji a strávit více než devadesát hodin plněním všech vedlejších misí, dokončováním všech výzev a objevováním všech skrytých tajemství.

  • Nechte promluvit své lasery: Likvidujte nepřátele ve stylu EVERSPACE – uhýbejte, zrychlujte, dělejte výkruty, vrhejte se s prstem na spoušti do divokých soubojů a zanechte za sebou stopu z vesmírného šrotu. S využitím široké škály zbraní a schopností se vypořádejte s drony, stíhačkami, těžkými bombardéry i mocnými bojovými loděmi. Ale pozor na přílišné sebevědomí! Mohutná mateřská plavidla a strážci dokáží prověřit schopnosti i ty nejzkušenější piloty. Abyste získali převahu i proti drtivé přesile, nezbude vám než naučit se umně využívat prostředí ve svůj prospěch.

  • Zkoumejte galaxii: Ponořte se do vesmíru EVERSPACE a zkoumejte ho svým vlastním tempem. Demilitarizovaná zóna i okolní oblasti Hvězdokupy 34 překypují hlavními i vedlejšími misemi, aktivitami, událostmi a tajemstvími, které je třeba odhalit. Zapálíte hyperpohon, objevte více než stovku jedinečných, ručně vytvořených lokací v sedmi odlišných soustavách a zanechte mezi hvězdami trvalý odkaz.

  • Hrajte po svém: Rozšiřujte svou soukromou sbírku lodí díky prakticky nekonečné zásobě stíhaček jedinečných tříd a vylepšete své plavidlo k dokonalosti. Obchodníci ve hvězdokupě vám za poplatek pomohou získat vylepšené modely plavidel nebo pošlou vaši stávající loď do úschovy, zatímco vy budete zkoušet nový typ lodi. Chytře kombinujte moduly, zbraně, zařízení a perky tak, aby odpovídaly vašemu individuálnímu hernímu stylu a aktuální misi.

  • Pátrejte po tajemstvích: Chytří piloti jsou úspěšní piloti. Vybírejte skrýše psanců, prohledávejte vraky plné kořisti a sbírejte starobylé poklady rozeseté po všech volně přístupných oblastech demilitarizované zóny. Procházejte objekty, řešte hádanky, ničte asteroidy a znovu zprovozněte starodávné ruiny ve snaze zmocnit se i toho nejposlednějšího pokladu.

  • Získejte bohatou kořist: Pátrejte po vylepšeném vybavení a rozšiřujte svůj arzenál mocných kombinací rozličných zařízení. Hledejte kořist, která vyhovuje vašemu hernímu stylu, ale buďte ochotni opustit svoji komfortní zónu a vyzkoušet i něco nového. Buďte připraveni najít a využít synergické efekty mezi vybavením, perkami, zařízeními a loděmi, abyste plně zužitkovali jejich potenciál.

  • Ať lov začne: Dokončením rozsáhlé kampaně hry EVERSPACE 2 to nekončí! Vydejte se do procedurálně generovaných adrenalinových oblastí s vysokým rizikem nebo starověkých trhlin, ve kterých budete moci důkladně otestovat svou loď i své štěstí proti stále houževnatějším nepřátelům. Uspějte a za odměnu získejte legendární vybavení s obrovskou silou a mimořádnými schopnostmi.

Stellar Edition obsahuje:

  • Hra EVERSPACE 2
  • Steelbook
  • 64stránkový Mini Artbook
  • Digitální soundtrack

Trailer

Recenze na Everspace 2 CZ (Stellar Edition) [PS5] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.