EVOLVEO MG636 - herní myš

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 415785
Evolveo

EVOLVEO MG636 - herní myš [MG636]



 

Kvalitní drátová herní myš 

Kvalitní drátová herní myš představuje cenově přívětivou volbu pro náruživé hráče počítačových her. Její symetrická ergonomie vhodná pro praváky i leváky vám umožní s myší pohodlně pracovat. V noci oceníte červené podsvícení rolovacího kolečka. Pomocí tlačítka si vyberete citlivost přesně podle požadavků na danou situaci a k dispozici budete mít celkem 4 tlačítka. Žádný speciální software navíc není nutný, stačí myš připojit k počítači a ihned ji budete připraveni plně využívat.

Přesné pohyby

Ať už budete na PC dělat cokoli, změnou citlivosti od 800 až do 2.400 DPI ve čtyřech krocích si ovládání myši nejen zjednodušíte, ale také upřesníte. Na těle myši naleznete celkem 4 tlačítka pro každou situaci. Kromě tlačítka na změnu citlivosti, klasického levého a pravého tlačítka na svoji funkci čekají také dvě postranní.

Kabel s pozlaceným konektorem

Nenechte se omezovat krátkými kabely myší, které vám v těch nejtěžších momentech mohou zablokovat její pohyb. Dostatečná délka 1,8 metru a pozlacený USB konektor vám poskytnou dostatek prostoru pro pohyb myší a také eliminují nežádoucí rušení.

Technická specifikace

Základní vlastnosti
Připojení: Drátová
Rozhraní: USB
Provedení: pro praváky
Podsvícení: Jednobarevné
Délka kabelu: 1,8 m
Senzor
Citlivost: 2 400 DPI
Technologie: Optická
Tlačítka myši
Počet: 4
Kolečko: Klasické
Rozměry a hmotnost
Rozměry: 6,1 x 2,8 x 12,5 cm
Hmotnost: 122 g

Obsah prodejního balení:

  • Herní myš

Recenze na EVOLVEO MG636 - herní myš

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.