EVOLVEO Ptero GMX100 - herní myš

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 415787
Evolveo

EVOLVEO Ptero GMX100 - herní myš [PGMX100]



 




Ergonomie a design

Symetrický design vhodný pro praváky i leváky. Díky SW, kde si můžete nastavit funkce jednotlivých tlačítek, takže může myš pohodlně ovládat i levák. Ergonomie myši zaručuje komfort při dlouhodobém ovládání.



Super tiché spínače

Hrajte vaši oblíbenou hru i celou noc, aniž byste rušili kohokoli v okolí. Tichá spínače nevydávají prakticky žádný zvuk, i přesto je pocit při stisku stejný jako u klasického mechanického spínače. Navíc je nízká odezva 1ms.




Kvalitní optický senzor

Nastavitelné DPI 8007000 zaručují ideální pohyb. Nastavitelná odezva 125Hz1000Hz pro přesný pohyb na všech materiálech. Díky SW a kvalitnímu sensoru s variabilním nastavením můžete konkurovat ve všech hrách nebo při běžné práci.



RGB podsvícení

Myš GMX100 skvěle zapadne do každého herního systému. Nastavit si můžete z nepřeberného množství barevných režimů nebo jednu statickou barvu. RGB podsvícení lze také snadno vypnout, takže Vás nebude rušit při soustředění.




Software pro nastavení

Umožní nastavit si myš přesně podle vás. Od podsvícení, citlivosti, maker, až po funkce jednotlivých tlačítek. Rozhraní SW je v EN a CZ jazyce. Jednoduchý program pro snadné nastavení.



Proti zpětnému rázu

Funkce Anti recoil pro přesné míření při FPS hrách, nyní už nikdy neminete cíl. Funkci zapnete kombinací tlačítek snadno a rychle, stejně tak ji můžete také rychle vypnout. Díky tomu ji můžete využít kdykoli to bude nutné.

Technická specifikace

Základní vlastnosti
Připojení: Drátová
Rozhraní: USB
Provedení: Univerzální
Podsvícení: RGB
Délka kabelu: 1,8 m
Senzor
Citlivost: 7 000 DPI (max)
Technologie: Optická
Tlačítka myši
Počet: 7
Kolečko: Klasické
Vlastnosti: Tiché
Změna DPI
Rozměry a hmotnost
Rozměry: 6,5 x 3,8 x 12,5 cm
Hmotnost: 150 g

Obsah prodejního balení:

  • Herní myš


Recenze na EVOLVEO Ptero GMX100 - herní myš

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.