Fable: The Journey XBOX 360

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
 
Kód produktu: 207091
MicrosoftEN dabingHra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect
 
Chceš ušetřit 30 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 359 Kč
Hra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect Sensor!


Fable: The Journey [XBOX 360]

Hra podporuje pohybové ovládání Xbox 360 Kinect .



Vy jste ovladač a hlavní hrdina.

Hra Fable: The Journey, navržená exkluzivně pro senzor Kinect pro Xbox 360 , přináší zcela nový způsob, jak zažít hluboký děj, akci a malebný svět Albionu, kteří jste měli možnost poznat a zamilovat si v sérii . Z nové perspektivy, očima Gabriela, mladého vesničana, který přišel o svůj kmen, se vydáte pomoci tajemné Therese, která Vás vrhne do akcí nabitého dobrodružství plného nebezpečných nepřátel, pátrání a vtipných postav. Na své cestě nebezpečnými zeměmi po boku se svým koněm se naučíte ovládat magii jako smrtící zbraň, bránit se v boji a řešit hádanky na cestě stát se hrdinou.



  • Fable: The Journey Vás vtáhne do RPG zážitku jako nikdy předtím s hlubokým příběhem a spoustou přesvědčivých postav a zvířat. V tomto akčním dobrodružství musíte rozvíjet trvalé pouto se svým koněm na cestě plné emocí, která odhalí záhadu Theresa, která se objevila ve všech předchozích hrách v sérii .
  • Díky zážitku s použitím senzoru Kinect , můžete ovládat magii způsoby, o kterých jste ani nesnili, že by to bylo možné. Použijte svou moc a vytvořte smrtící zbraně schopné zničit Vašich nepřátel, vyvolejte kouzla na zpomalení útoků Vašich nepřátel, nebo vyliečte svého milovaného koně pomocí svých rukou. Vezměte do rukou virtuální otěže a závoďte s časem na kočáru, probojujte si cestu přes příval nepřátel a sbírejte předměty pro vylepšení svých schopností a síly.
  • Fable: The Journey, postavený na Unreal Engine 3, vdechuje nový život světu Albionu s ohromující grafikou a detaily. Prozkoumejte neprobádané říše a zjistěte více o historii Albion na své cestě.



    Hra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect Sensor



  • Recenze na Fable: The Journey

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.