Fallout 3 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Fallout 3 - XBOX 360
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
Kód produktu: 38628
BethesdaCZ titulky

Fallout 3 [PS3]

Postapokalyptické RPG Fallout 3 poběží v reálném čase (čili už ne na tahy) na rozvinuté verzi enginu z Oblivionu. Příběh začíná v nemocnici úmrtím matky a narozením vaší postavy, kterou si přizpůsobíte k obrazu svému za asistence otce.

Každý aspekt vytváření postavy bude založen na SPECIAL systému. Jak budete vyrůstat, obdržíte první knihu umožňující zvolit výchozí stav každé z Vašich sedmi primárních schopností. V pozdějším věku dostanete první zbraně a počítač na zápěstí, sloužící jako takové menu ke zjištění vašich povahových rysů a skillů. Těch bude celkem 14 a můžete si zvolit 3 z nich, které mají při levelování růst rychlejším tempem než ostatní.

Potkáte i psa, ale důležitější roli sehrají NPC, z jejichž řad lze čas od času najmout společníky, byť Fallout 3 rozhodně nebude skupinovou hrou.

Systém řešení soubojů se nazývá Vault-tec Assisted Targeting System (Vatsim) a můžete v něm moci likvidovat nepřátele dvěma způsoby. Buď v reálném čase při střelbě v pohledu z vlastních očí, tak jako v kterékoli FPS, nebo po zapauzování hry a poklidném zaměření cíle. Ta druhá varianta je však dostupná, pouze pokud máte nějaké akční body. Jakmile je vyčerpáte, bojovat můžete jedině v reálném čase a musíte počkat, než se vám akční body znovu nabijí.

Stejně jako vy je, i protivníci vás mohou kdykoli zranit na specifických místech těla. Na rozdíl od Oblivionu nebudou nepřátelé levelovat společně s Vámi, takže pokud vstoupíte do nějaké lokace vyšší úrovně, počítejte s brzkou smrtí.

Do Fallout 3 se vrátí Karma systém (činy se podepisují na pověsti postavy). Úplně nový systém zdraví a radiace bude posuzovat, jak velký vliv mají určité radioaktivní věci (např. voda) na hrdinu a jak působí na organismus po konzumaci.

Maximálním dosažitelným levelem je úroveň 20 a většinu zkušeností získáte plněním úkolů, které hru posunou dál. Moderním sandbox trendům odpovídá fakt, že Fallout 3 si bude možné užít různým stylem - bezhlavým naběhnutím na nepřátele a jejich porážkou, nebo proplížením se daným prostorem, nebo možná i ukecaná někoho .


Fallout 3 - PS3 - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

Recenze na Fallout 3

Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1  
od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 15. 12. 2012
Super hra ! ! ! !
Lepší RPG na konzole není ;)
Hraji každý den bez jakýkoliv vedlejších učinků aaaaaaa.. (joke)
Doporučuji Všem zkusit tento titul, nebudete zklamaní
klady produktu Super hra, super cena !
klady produktu Super nízká cena
klady produktu Skvělý titul
klady produktu rychlá dodací lhůta
Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1