Far Cry Compilation Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Far Cry Compilation - PS3
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 250941
UbisoftEN dabing

Far Cry Compilation [XBOX 360]

Balení obsahuje hry Far Cry 2 , Far Cry 3 a Far Cry 3: Blood Dragon.



Far Cry 2
Far Cry 2 je očekávaným pokračováním oceňovaného prvního dílu , které Vás přenese do krásného a nepřátelského světa Afriky. Hra přináší otevřenou hratelnost, která Vám umožňuje hrát hru způsobem, jaký si vyberete a volby, které učiníte, ovlivní, kde Vás hra zavede.

Speciálně pro hru Far Cry 2 byl vyvinut engine Duni. Duni mimo jiné přináší realistické, interaktivní prostředí, speciální efekty, střídání dne a noci a inteligentní nepřátelské AI.

Děj hry se odehrává ve fiktivní oblasti Afriky, kde se nacházíte mezi dvěma soupeřícími frakcemi ve válce. Vývojářský tým strávil filmováním a fotografováním v Africe hodně času, aby zachytil všechny detaily krajiny a původní přírodu. Výsledkem je obrovská herní oblast, rozlehlá až 50 km2 s džunglemi a savanami. V průběhu hry potkáte volně žijící zvířata, jako jsou zebry, buvoli a Vy i Vaši nepřátelé s nimi můžete interagovat.

Far Cry 2 se vyznačuje neuvěřitelnou úrovní detailů a realismu, s minimálním herním rozhraním pro snadnější ponoření se do děje. Například k navigaci je nutná herní mapa, Vaše zbraně se časem rozpadnou a oheň se šíří dle směru a rychlosti foukání větru a také dle materiálu.

Každá z akcí, kterou provedete se odrazí na prostředí a změní obsah hry. Pro dokončení svých misí, musíte poštvat nepřátel proti sobě, s využitím strategie a svých schopností.

Hra Vám nabízí širokou škálu zbraní, od mačety pro boj zblízka po ostřelovací pušku, kterou můžete nepozorovaně likvidovat nepřátele z dálky. Jak se zbraně v průběhu času používáním rozpadají, mohou se zaseknout, nebo Vám v ruce dokonce explodovat. Ve hře existuje také široká škála vozidel, jako jsou kamiony, auta, čluny a kluzáky, které Vám umožňují jezdit, létat, klouzat a vznášet se nad otevřenou krajinou.

Far Cry 2 podporuje multiplayerový režim až pro 16 hráčů a má čtyři herní módy (Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Diamond, a Uprising). Vyberte si ze šesti různých tříd, z nichž každá má svou vlastní sadu výhod a nevýhod. Stejně jako v singleplayer režimu, i multiplayerové módy nabízejí dynamické prvky, takže každá hra je zcela jedinečná.



  • First-person shooter, která Vám nabízí herní zážitek s otevřeným koncem.
  • Cestujte po krásné detailních džunglích a savanách Afriky.
  • Používejte širokou škálu zbraní a různých vozidel.
  • Dynamické prostředí, včetně střídání dní a nocí a revoluční zpracování ohně šířící se nejen dle směru a rychlosti foukání větru, ale také materiálu.
  • Online multiplayer podporuje až 16 hráčů.



    Far Cry 3
    Ve hře Far Cry 3 si obujete boty Jasona Brodyho, muže, který se ocitne sám na konci světa na tajemném tropickém ostrově odříznutý od civilizace. V tomto divokém ráji, kde jsou bezpráví a násilí jediné jistoty, budete Vy diktovat, kdy, kde a jak se budou vyvíjet události hry. Svou cestu přes ostrov si musíte prosekat, proplížit a prostřílet ve světě, který ztratil smysl pro to, co je správné a co špatné.



  • Ostrov ve hře Far Cry 3 Vás vtáhne do bohatého a úžasně zpracovaného prostředí, plného zajímavých postav, lokalit na přezkoumání a výbušných bojů.
  • Vyrovnat se s temnou stránkou lidstva na tropickém ostrově musíte úplně sám. Jako Jason Brody se musíte chovat podle toho, jak se dozvídáte více o hrůzách, které se odehrávají na ostrově.
  • Far Cry 3 se odehrává ve světě možné reality, kam se události prenieli rovnou z titulních stran novin.
  • Přirozené prostředí je nástroj, který musíte používá k přežití, improvizované útoky, nebo oklamání nepřítele. Hratelnost odráží rozsah příležitostí a rozmanitost, jakou dokáže poskytnout pouze tento typ prostředí.



    Far Cry 3: Blood Dragon
    Je čas najít nové cesty vedoucí k míru. Americká armáda kyborgů zřejmě vynalezla řešení, kterým je biologická zbraň z odlehlého ostrova. Vaším úkolem je získat informace a zjistit, co se vlastně sakra děje.

    Armádu zuřivých zabijáckých kyborgů, zmutovaných vědců, kovových žraloků a nelítostných draků, kteří mají místo očí lasery, může zastavit pouze jediná síla-vy. Jmenujete se seržant Rex Power Colt a jste kybernetickým komandem typu IV. Připravte se na boj v bizarním otevřeném ostrovním světě, ve kterém budete díky sedmým zcela upravitelným zabijáckým zařízením nejnebezpečnějším vojákem ze všech. Likvidujte nepřátele ninjovská hvězdicemi, pistolemi či starými dobrými výbušninami. Vaše bitva, vaše způsoby-jejich problém.

    V kůži seržanta Rexe Colta jste napůl člověkem, napůl strojem, ale hlavně Američanem. Jste nejmodernějším kybernetickým agentem typu IV, jehož misí je ... pomsta. Jste v akci, abyste dostali svého starého velícího důstojníka spolu s jeho praporem nelítostných zabijáckých kyborgů. Nezastavíte se, dokud svůj úkol nesplníte.

    Michael Biehn (Terminátor, Vetřelci, Propast) -hollywoodská akční ikona, se vrací ve sci-fi tajné budoucnosti ve stylu osmdesátých let, v níž se setkávají kyborg s mutanty. Vypněte video, zapojte videohru a užijte si vzrušení ze hry Far Cry 3: Blood Dragon ve skutečném stereofonním ozvučení.

  • Recenze na Far Cry Compilation

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.