Far Cry (SoldOut) PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 51298
Ubisoft

Far Cry (SoldOut) [PC DVD]

Jako náhodný hrdina se ocitnete na odlehlém tropickém ostrově, kde si šílený muž hraje na boha. Vytváří nové druhy zvířat a nahrazuje ty o kterých si myslí, že jsou geneticky mrtví (lidé).

Hra se odehrává v roce 2020 na několika tropických ostrovech v Pacifiku. Všude okolo jsou palmy a ostrov vypadá jako turistický ráj. Idylku vám však naruší několik ozbrojených vojáků, který po vás začnou střílet.

Ponoříte se do džungle, kde objevíte skrytá vědecká pracoviště ve kterých se vyvíjí nový život. Ostrov je prošpikován žoldáky a ti se vás pokusí zabít is použitím vrtulníků a dalších těžkých zbraní.

  • Taktická akce viděná z vlastního pohledu, která se zaměřuje na taktický boj v exotickém prostředí a klaustrofobických vnitřních prostorech.
  • Řídit můžete džíp, buginu a dokonce i motorový člun.
  • K eliminaci nepřátel budete moci použít následující vybavení: mačetu, hasák, pistole .357, brokovnici, pušku P90 SMG, MP5 SMG, útočnou M4, pušku s granátometem AG36, super útočnou pušku OICW, ostřelovačku, kulomet, raketomet, granáty, světlice, dýmovnice, granátomet a rotační kulomet. Všechny zbraně jsou z roku 2020 a tak s těmi současnými mají jen málo společného.
  • K dispozici však nemáte jen zbraně ale i další vybavení jako baterku, brýle na noční vidění, dalekohled a výbušniny

  • Recenze na Far Cry (SoldOut)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.