Farming Simulator 2011: JZD moderní doby CZ (Platinová edice ) PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 203639
GiantsCZ titulky

Farming Simulator 2011: JZD moderní doby CZ (Platinová edice ) [PC DVD]



Platinová edice obsahuje hru Farming Simulator 2011 a oficiální datadisk rozšiřující hru o další bonusy.


Nejnovější a vylepšená verze hry Farming Simulator 2011 (Traktor Simulátor 2 ) s datadiskem obsahuje mnoho nových funkcí a vylepšení. Můžete navíc chovat dobytek, krmit krávy, rozvážet hnůj a močůvku na pole. Prodejem produkce mléka do místních mlékáren si vyděláte peníze na provozování farmy. Další velkou novinkou je mód pro více hráčů, pomocí kterého můžete spravovat svou farmu spolu s přáteli přes internet nebo lokální síť.

V režimu kariéry se vžijete do role mladého zemědělce a zkusíte si každodenní život na venkově v kompletně upravené a volně přístupné farmě. Přes několik aktivit, jako je orání pole, setí a balení, si vybudujete finanční zdroje, které Vám umožní koupit lepši vybavení. Navštivte místní zemědělské podniky, kde si můžete koupit nové stroje a zařízení, nebo prodejte staré a nepotřebné. Vyberte si z množství modelů traktorů, kombajnů a dalších strojů, jako jsou pluhy, sací a lisovací stroje.

V datadisku najdete nová vozidla, stroje a zemědělská zařízení, díky kterým bude tato povedená a úspěšná simulace ještě zábavnější.



Recenze na Farming Simulator 2011: JZD moderní doby CZ (Platinová edice )

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.