F.E.A.R. 3 [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
 
Kód produktu: 463319
WarnerEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

F.E.A.R. 3 [Steam] [PC digital]

O hře

F.E.A.R. 3 přináší všechny charakteristické znaky, které definují značku F.E.A.R.: děsivý paranormální zážitek, frenetický boj a dramatický příběh.
Alma je v očekávání a nová úroveň teroru roste, když vy a váš bratr kanibal bojujete přes pekelnou noční můru. Bojujte spolu nebo zemřete sami na smrtelné misi konfrontovat svou zvrácenou matku. Hráči mohou převzít roli Point Mana, geneticky vylepšeného vojáka s nadlidskými reflexy a schopností manipulovat s časem nebo nemrtvého ducha jeho bratra Paxtona Fettela, paranormální bytosti, která má neuvěřitelné psychické schopnosti.

Klíčové vlastnosti

  • F.E.A.R. 3 rozvíjí značku a představuje Divergent Co-op: hlubokou, sociální hratelnost, která dává hráčům zřetelně odlišné schopnosti, které ovlivňují jejich vlastní hru, jakož i zkušenosti hráčů, se kterými hrají, nebo proti nim.

  • Aktivní 360-stupňové krytí, evoluční pomalé režimy, bodovací systémy a nejlepší hráči ve své třídě v boji proti armádě vojáků a paranormálních nepřátel.

  • Herní svět je poskvrněn Almaverse, alternativní dimenzí, ve které existuje Almina psychická podstata. Nová zlověstná a fantastická nepřátelská stvoření zrozená v Almině zdeformované mysli se přenesou do reality a zintenzivní paniku.

  • Patentovaná technologie vytváří náhodné události pro zvýšení pocitu izolace a nepředvídatelnosti při hraní samostatně nebo s přítelem a nabízí vždy nové zážitky.

  • Legendární filmový režisér John Carpenter a spisovatel Steve Niles poskytují své odborné znalosti a rady, aby posunuly intenzitu F.E.A.R. 3 na další úroveň. Niles se podílel na psaní překrouceného příběhu, který odhaluje motivaci a rodinnou dynamiku hlavních postav, a Carpenter pomohl vytvořit filmové zpracování pro maximální příběh a faktor strachu.


  • Název vydavatele: Warner Bros. Interactive Entertainment
  • Název vývojáře Day 1 Studios
  • Datum vydání: 21.06.2011
  • Pegi: 18
  • Žánr: Akční
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Win XP
    Procesor: Intel Core 2 Duo 2.4GHz / AMD Athlon X2 4800+
    Paměť: 2 GB RAM
    Grafická karta: NVIDIA 8800 GT 512 MB / ATI 3850HD 512 MB
    Pevný disk: 4,4 GB volného místa
    DirectX: Verze 9.0 c


    Jedná se o digitální verzi hry F.E.A.R. 3, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    F.E.A.R. 3 software © 2011 Warner Bros. Entertainment Inc. Developed by Day 1 Studios, LLC. All other trademarks and copyrights are the property of their respective owners. All rights reserved.
    F.E.A.R. 3 and all related characters and elements are trademarks of and © Warner Bros. Entertainment Inc. WB GAMES LOGO, WB SHIELD: (tm) & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s11)

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE dabing

Recenze na F.E.A.R. 3 [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.