FIFA 12 CZ-PS3-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
129 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 228137
ElectronicCZ dabing

FIFA 12 CZ-PS3-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

FIFA 12, díky novému realistickému fyzikálnímu modelu technologie Player Impact Engine, přináší zásadní změny v hratelnosti, které pocítíte při každém kontaktu na hřišti. Na vlastní kůži zažijete pocity skutečných hráčů v soubojích o míč, včetně účinků vzájemného fyzického kontaktu. Průběh a vyústění každého souboje je velmi variabilní a přirozené a proto působí mimořádně autenticky. Hráči působí na hřišti dynamičtějším dojmem, při každém osobním souboji se snaží soupeře odstrčit a rychleji se vzpamatovávají z lehčích střetů.

Díky revolučním inovacím v hratelnosti poskytuje FIFA 12 dokonalejší a silnější zážitek. Nová funkce Precision dribbling nabízí lepší ovládání vedení míče na malém prostoru, více času na rozhodnutí o útoku a lepší kontrolu nad celkovým tempem hry. Systém bránění byl přepracován tak, aby lépe reflektoval skutečné defenzivní postupy v skutečném fotbale. O vše se stará nová funkce Tactical Defending. V rámci principů jejího fungování hrají stejně velkou roli faktory aktuální pozice jednotlivých hráčů a zachytávání přihrávek, stejně jako předvádění obranných zákroků. Taktika a načasování nyní hrají klíčovou roli.

Chování AI ovládaných hráčů bylo vylepšeno funkcí Pro Player Intelligence, která zajišťuje, že hráči jsou si vědomi své aktuální situace a podle ní reagují na základě vlastních schopností a zvyklostí. Podle své úrovně orientace ve hře stejně dokáží vyhodnotit slabiny a přednosti spoluhráčů v každé situaci.

Grafická podoba hry prošla proměnou tak, aby vše vypadalo a působilo svěže a nově od předzápasový prezentace až po závěrečný hvizd rozhodčího. FIFA 12 nabízí autentické zpracování dění a atmosféry fotbalového zápasu, rychlejší a jednodušší navigaci a více než 500 oficiálně licencovaných klubů.

  • Nový speciální engine Player Impact Engine byl ve vývoji dva roky s cílem vyprodukovat model reálných účinků fyzického kontaktu, které pocítíte při každé interakci na hřišti. Průběh a vyústění každého souboje je velmi variabilní a přirozené a proto působí mimořádně autenticky. Hráči působí na hřišti dynamičtějším dojmem, při každém osobním souboji se snaží soupeře odstrčit a rychleji se vzpamatovávají z lehčích střetů.
  • Chování AI ovládaných hráčů bylo vylepšeno funkcí sebeuvědomění a vnímání okolí, což jim umožňuje dělat vlastní rozhodnutí na základě vlastních zkušeností a znalostí předností a slabin spoluhráčů. Hráči s mimořádným čtením hry například uvidí příležitost pro vyslání kolmé přihrávky iv situacích, které by jiný hráč ignoroval. Špílmachr Arsenalu Cesc Fabregas se spíše (a rychlejší) dokáže rozhodnout oslovit přihrávkou dále postaveného spoluhráče, než hráč se slabším přehledem na hřišti. Navíc týmy řízené AI mění styl svých útočných akcí na základě předností svých hráčů na hřišti a slabých stránek soupeře, čímž vytvářejí reálnější zážitek a větší rozmanitost zápasů.
  • Tactical Defending podstatně mění přístup k obranné fázi hry, velkou roli teď hraje aktuální pozice jednotlivých hráčů a zachytávání přihrávek, stejně jako předvádění obranných zákroků. Alfou a omegou úspěchu je taktika a načasování.
  • Pomocí Precision dribbling získáte nové možnosti překonání soupeře, více času na rozhodnutí, co předvést s míčem, zda více kontroly nad celkovým tempem setkání. Můžete využívat krátké přihrávky na malých prostorech, na křídlech a dokonce i při pokusech zbavit se dotierajúceho soupeře.
  • Technologie Player Impact Engine monitorujete kontakt mezi hráči v reálném čase, analyzuje sílu střetu a jeho důsledky na tělo a vyhodnocuje pravděpodobnosti vzniku skutečných zranění. Mód kariéry je tak proto ještě reálnější a náročnější. Musíte se vypořádat s novými typy zranění a rizikem, které nastává, když na hřiště pošlete ještě ne zcela uzdraveného hráče.
  • Setkání nyní působí mnohem více než skutečné televizní přenosy. Je tomu tak díky dramaticky vylepšenému osvětlení, autentickejšiemu chování diváků a nové standardní kameře, která dělá každé setkání výjimečným.
  • Pro rychlejší a přehlednější navigaci byl systém menu přepracován a nabízí modifikovatelné hlavní nabídku podle oblíbeného klubu, stadionu, fotbalistu zda Vašeho virtuálního profesionála.
  • Více než 500 oficiálně licencovaných klubů a více než 15 000 hráčů.
  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ dabingEN dabingDE dabingPL dabingHU dabing

    Recenze na FIFA 12 CZ-PS3-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.