Filthy Animals: Heist Simulator [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
 
Kód produktu: 460710
GreenManEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Filthy Animals: Heist Simulator [Steam] [PC digital]

O hře

Filthy Animals: Heist Simulator je chaotická loupežná hra pro více hráčů pro 1-4 hráče, která zahrnuje 8 různých kapitol s celkem 21 jedinečnými úrovněmi loupeže! Vžijte se do role zmutovaných zvířat podle rozkazů Tonyho, hlavního kriminálníka šéfa špinavých zvířat. Způsobte zmatek prostřednictvím série loupeží, počínaje obchodem se smíšeným zbožím, bankovní loupeží, pak pronikněte do supertajné vojenské základny s misemi sahajícími až do vesmíru!

Klíčové vlastnosti

  • Online kooperace pro 1 - 4 hráče
    Není bezpečné krást sám, vezměte s sebou až 3 kamarády a zničte jointa, než se pokusíte ukrást vše, co není přibito. Zahrajte si kooperaci online nebo lokálně a přineste chaos! Ale pokud potřebujete chvíli o samotě, nebojte se, máme pro vás i hru pro jednoho hráče.

  • Náročné loupeže
    Úspěch vám přinášejí větší a tvrdší loupeže, na které si můžete brousit zuby. Začněte s obchodem, přejděte do banky a pak… nebe je limit! Doslova.

  • Nepřátelé a nebezpečí
    Nikdo neřekl, že loupeže jsou lehké. Každá kapitola je plná nepřátel odhodlaných zastavit vaše kradení a environmentální nebezpečí, která vám rozfoukají ponožky. S pečlivým plánováním a spoustou hádek se vám podaří rozbít a chytit se s nejlepšími z nich. I když přijdete o život, nebojte se, jednoduše požádejte svůj tým, aby vás spláchl do záchodu a vy se brzy vrátíte a budete fit.

  • Schopnosti a vylepšení
    Každé zmutované zvíře má svoji vlastní speciální schopnost, která vám umožňuje explodovat věci, rozbíjet úrovně a vyrovnávat hrací pole. Přineste chaos a trhejte vše kolem, jen dávejte pozor, abyste nezničili své spoluhráče. Pijte sodu a jezte tacos a jiná pikantní mexická jídla, abyste získali sílu, kterou potřebujete k tomu, abyste si prorazili cestu k vítězství!

  • Zbraně a nástroje
    Existuje spousta způsobů, jak porazit každou úroveň ve hře Filthy Animals, takže prozkoumejte vše, vezměte si nástroje a zbraně, abyste si mohli vybrat cestu, která vám a vašemu gangu vyhovuje. Jen se ujistěte, že jste si vybrali ten správný nástroj pro tuto práci, požární sekera vás může dostat přes dveře, ale pro ty otravné strážce může být řešením brokovnice!


  • Název vydavatele: Green Man Gaming Publishing
  • Název vývojáře Pewter Games Studios, LoPoly Games
  • Datum vydání: 04.04.2023
  • Pegi: 7
  • Žánr: Akční, Adventura
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 10
    Procesor: Intel i5 / Ryzen ekvivalent
    Paměť: 8 GB RAM
    Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 1050
    Pevný disk: 7 GB volného místa


    Jedná se o digitální verzi hry Filthy Animals: Heist Simulator, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    © 2022 Pewter Games Studios Limited and LoPoly Games Limited. Published by Green Man Gaming. All Rights Reserved.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE dabing

Recenze na Filthy Animals: Heist Simulator [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.