Final Fantasy 10/10-2 (HD Remaster)[PS3]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
459 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 363902
Square

Final Fantasy 10/10-2 (HD Remaster)[PS3]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

Final Fantasy X & X-2 HD Remaster Vás vezme na dobrodružství hrdinů Tidus a Yuna v nádherně propracované HD grafice!

Final Fantasy X:

Kdysi dávno svět Spira prožíval zlatý věk dokonalosti, získaný díky pokročilé civilizaci využitím zázračné techniky s názvem"Machina".

Nicméně před zhruba tisíci lety, obrovská hrozba známá jen jako"Sin" rozsekla všechno, čím prošla. Přestože řada Summoner Sin již mnohokrát potlačil, přesto se neustále vrací v nekonečném cyklu destrukce. S touto všudypřítomnou hrozbou, obyvatelé Spira se uhrnuli do učení Yevon, které říká, že Sin je trestem pro ty, který se až příliš spoléhali na Machina.

Tidus je mladá Blitzballová hvězda, která se záhadně ocitá ve světě Spira po tom, co je jeho domovské město Zanarkand zničené Sin-em. Tidus věří, že Sin je klíč k návratu domů, a tak se spojí s mladou summonerkou jménem Yuna na její cestě za zničením Sin jednou provždy.

Final Fantasy X-2:

Uplynuly už dva roky od zničení Sin. Triumfální vítězství mladé summonerky jménem Yuna jí přineslo titul High Summoner, a po přinesení klidu se opět vrátila do svého dětského domova na Besaid Island. Jednoho dne přijde na ostrov Rikki a ukáže Yune magickou kouli. Je to jeho nahrávka. Nebo?

Yuna nedokáže říct, zda je to on, nebo někdo, kdo prostě jen vypadá jako on. Pokud je to on, Yuna má možnost vidět sám sebe ještě jeden krát. Bez ohledu na to, co je pravda, odpovědi, které najde, mohou změnit věci navždy.

Recenze na Final Fantasy 10/10-2 (HD Remaster)[PS3]-BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.