Final Fantasy 13/Final Fantasy 13-2 (Double Pack Edition) PC DVD

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 366590
SquareEN dabing

Final Fantasy 13/Final Fantasy 13-2 (Double Pack Edition) [PC DVD]


Final Fantasy 13
Pokračování nejslavnějšího japonského RPG všech dob v dalším příběhu zasazeném do fantasy futuristického světa. Vžijte se do role hrdinky Lightning, vyvolené magickým krystalem, abyste napravili svět Cocoon a svrhli jeho autoritářskou vládu. Ta se své nepřátele zbavuje jejich vyhoštěním do exilového místa Pulse, kde se ocitne i hlavní hrdinka a právě zde získá přátele, s nimiž se později vrátí bojovat do Cocoonu. Narušit však vratkou rovnováhu obou lokalit může být nebezpečné.

Hra je postavena na zcela novém herním enginu, který nejen posouvá grafickou stránku hry směrem dopředu, ale nabízí také další posuny v herní mechanice, kde rozšiřuje rejstřík pohybů pro každou postavu, včetně skákání. Ano, jak tomu u Final Fantasy her bývá, ve hře si zahrajete hned za několik postav, jejichž dobrodružství dokreslují velmi emotivní hlavní příběhovou linii. Tahový soubojový systém zůstal na pohled stejný, i on však doznal několika zásadních vylepšení.



Final Fantasy 13-2
Final Fantasy 13-2 je pokračování hitu roku 2010, oblíbené hry Final Fantasy 13 , která je zatím posledním kouskem světově proslulé série Final Fantasy 13 , které se již prodalo více než 100 milionů kusů po celém světě. Vývojářské studio vytváří skutečné pokračování, které Vám nabízí ještě pohlcujúcejší zážitek jako jeho předchůdce s novým designem úrovní, které podporují touhu po poznání.

Tři roky poté, co Lightning s ostatními zachránili Cocoon, se ti, co přežili, rozhodli znovupostaviť Gran Pulse. Všichni si myslí, že Lightning je mrtvá, ale Serah věří v opak. Když je její město náhle zaplaveny monstry, zjeví se tajemný muž jménem Noel, aby ji zachránil. Společně se vydají na cestu, která prochází časem a prostorem v naději, že najdou Lightning.


  • Vámi řízený scénář plný svobody.
  • Více možností konce nabízí výbornou znovuhratelnost.
  • Více než 150 různých příšer použitelných jako členové Vaší skupiny, včetně ikonických nestvůr.
  • Pomocí akčního rozmazání přecházejí bitvy plynule do filmových scén.
  • Různorodé in-game prostředí překypující NPC nabízí množství příležitostí na plnění vedlejších misí.



  • Recenze na Final Fantasy 13/Final Fantasy 13-2 (Double Pack Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.