Final Fantasy 9 (Code in a Box) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
809 Kč
Cena bez DPH: 669 Kč
 
 
Kód produktu: 415681
SquareEN dabing

Final Fantasy 9 (Code in a Box) [NSW]


Final Fantasy 9 se od svého uvedení v roce 2000 prodává více než pět milionů kopií a hrdě se vrací k Nintendo Switch!


Zažijte dobrodružství ještě jednou s postavami a předem vykreslenými filmy ve vysokém rozlišení, jakož is novým zesilovacím systémem s výběrem různých režimů, jako jsou „vysoká rychlost“ nebo „žádná setkání“!


Zidane a Tantalus Theater Troupe unesli princeznu Garnet, dědičku Alexandrie. K jejich překvapení však sama princezna toužila z hradu uniknout. Série neobvyklých okolností, ona a její osobní strážce Steiner se vydají na neuvěřitelnou cestu. Během cesty se setkají s nezapomenutelnými postavami jako Vivi a Quina, dozví se o sobě, tajemstvích Křišťálu a zlomyslné síle, která hrozí zničením jejich světa.


 

  • Osvojte si nové schopnosti vybavením předmětů. Po úplném zvládnutí mohou být tyto schopnosti použity i bez vybavení, což umožňuje téměř nekonečné možnosti přizpůsobení.
  • Naplňujte svůj Trance, když udržujete zásahy v bitvě. Po úplném nabití vstoupí vaše postavy do režimu Trance a dají jim nové silné schopnosti!
  • Nikdy nenechte věci plýtvat. Zkombinujte dva předměty nebo kusy zařízení dohromady a vyrobte lepší a silnější předměty!
  • Ať už je to Chocobo Hot and Cold, Jump Rope nebo Tetra Master, je zde spousta miniher, které si můžete vychutnat, když zrovna nezachraňujete svět. Můžete dokonce získat speciální odměny za předměty!
  • 7 zesilovačů her včetně vysoké rychlosti a režimů bez střetu.
  • Automatické ukládání.
  • Modely postav s vysokým rozlišením.

 

Související produkty (2)


Recenze na Final Fantasy 9 (Code in a Box)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.