Final Fantasy VII Rebirth PS5

Cena s DPH
1 849 Kč
Cena bez DPH: 1 528 Kč
 
 
Kód produktu: 469853
SquareEN dabing
 
Chceš ušetřit 610 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 1 239 Kč

Final Fantasy VII Rebirth [PS5]

Neznámá cesta pokračuje...
Velmi očekávaný nový příběh v projektu remake Final Fantasy VII, který původními tvůrci přetváří ikonickou původní hru do tří samostatných titulů. V této hře si hráči užijí různé nové prvky, jak se příběh odvíjí, což vyvrcholí výpravou skupiny do zapomenutého hlavního města z původní Final Fantasy VII.
Cloud a jeho kamarádi unikají z města Midgar v pronásledování padlého hrdiny Sephirotha. Když cestují po celém světě, ocitnou se na cestě, která rozhodne o osudu planety.

Klíčové vlastnosti

  • Pokračujeme dále
    Final Fantasy VII Rebirth je druhým příspěvkem do projektu remaku Final Fantasy VII, který ve třech různých hrách převypráví příběh této žánr definující RPG hry.

  • Odhal napínavý příběh
    Ikoničtí hrdinové Cloud, Barret, Tifa, Aerith a Red XIII utekli z dystopického města Midgar a nyní pronásledují Sephirotha, pomstychtivého šermíře z Cloudovy minulosti, který byl považován za mrtvého.

  • Nezapomenutelné dobrodružství
    Toto nové dobrodružství si mohou užít všichni hráči, i ti, kteří ještě nehráli Final Fantasy VII Remake nebo původní hru pro PlayStation. Očekávej nový standard filmového vyprávění, rychlých soubojů a bohatého průzkumu rozsáhlého světa.



Obsah balení:

  • Hra Final Fantasy VII Rebirth
  • Manuál

Trailer


Recenze na Final Fantasy VII Rebirth

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.