Final Fantasy 7: Remake[PS4]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
439 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 407996
Square

Final Fantasy 7: Remake[PS4]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


Dlouho očekávaný remake nadcházejícího akčního RPG ze série Final Fantasy . Hra bude publikována jako vícedílný titul, podobně jako Final Fantasy 13 . Bude to remake kultovní klasiky, která vyšla na konzole PlayStation v roce 1997 a znovu vyprávět příběh žoldáka jménem Cloud Strife, při tom jak se on a skupina odboji AVALANCHE vydávají na boj se zkorumpovanou megakorporacemi Shinra, as ničemným, předpovídají marné bývalým vojákům Shinra, Sephiroth. Herní styl je plánován jako fúze strategických elementů a akce v reálném čase, která bude podobná hře Final Fantasy XV .

Hra Final Fantasy VII Remake znovu vyprávět příběh originálního provedení. Příběh následuje bývalého vojáka společnosti Shinra, Clouda Strifea, který se jako žoldák přidává ke skupině AVALANCHE, eko-teroristické odbojové organizaci, která bojuje proti společnosti Shinra, která vysává životní energii planety, při čemž se zapletou do ničeho mnohem většího. Na rozdíl od vydání, které vyšly na PC nebo konzolách, bude hra vydána zcela od základů, v novém provedení a bude představovat plnou polygonové grafiku.

Průzkum a soubojové mechaniky budou probíhat v reálném čase, podobně jako ve hře hře Final Fantasy XV . Na rozdíl od tahového systému ATB (Active Time Battle), na který si fanoušci zvykli v původních vydáních hry, se nová verze představí se systémem soubojů v reálném čase, který bude podobný sérii Kingdom Hearts a umožní hráčům volně ovládat Clouda, nebo jednoho z jeho spojenců, při tom jak využívají jejich vlastní zbraně při útocích na nepřátele.

Producent Yoshinori KITAS se vyjádřil, že i když ve hře najdete mnohem více prvků v reálném čase, stále bude obsahovat i strategické elementy jako jsou výběr zbraní, nebo magie, které budete používat.

  • Remake kultovního titulu z roku 1997.
  • Hra bude vydávána jako vícedílná série, podobně jako Final Fantasy 13 .
  • Hra vyprávět originální příběh.
  • Herní styl bude balanc strategických elementů a akce v reálném čase.
  • Akce v reálném čase podobné titulu Final Fantasy XV a sérii Kingdom Hearts .




  • Recenze na Final Fantasy 7: Remake[PS4]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.