fitness Boxing Nintendo SWITCH

Cena s DPH
1 139 Kč
Cena bez DPH: 941 Kč
 
 
Kód produktu: 389307
NintendoEN dabing

fitness Boxing [NSW]


Postavte se ze sedačky a začněte se hýbat se zábavnými, na boxování založenými rytmickými cviky, které jsou založeny na rytmu populárních písní od autorů jako Lady Gaga, Pitbull, zda Ke $ ha. Vaše cvičení si můžete přizpůsobit výběrem různých cílů. Trénujte vlastním tempem, ať už jste samotě, s přáteli, doma nebo na cestách! Konečně máte možnost trénovat kdykoliv a kdekoliv!
Naučte se boxerské základy při 20 odemknutelných hitech, mezi nimiž nechybí"Party Rock Anthem" od LFMAO,"Call Me Maybe" od Carly Rae Jepson a"Sugar" od Maroon5. Plácejte a drepujte s ovladači Joy-Con a dostaňte vaše tělo do varu, nepotřebujete žádnou další fitness výbavu.
Denní trénink mezi 10 a 40 minutami, který nabízí normální a rychlý režim. Herní software předpokládá váš přibližný index BMI a denní spalování kalorií, takže můžete sledovat a zapisovat si váš postup. Vyberte si z rozmanité škály trenéry a přizpůsobte jejich vzhled díky odemknutelných kostýmem. Při postupu hrou získáváte další písně a více náročné tréninkové okruhy. Pokud nechcete cvičit samotě, máte možnost zacvičit si s přítelem za pomoci dvou ovladačů Joy-Con, sdílet jeden ovladač Joy-Con a cvičit společně, nebo si otestovat vaše schopnosti proti sobě ve virtuálním ringu!

  • Trénujte díky na boxování založenému pohybovému ovládání do rytmu hry.
  • Přizpůsobte si cvičení díky výběru cílů.
  • Možnost výběru krátkých a dlouhých cvičení, které jsou přizpůsobeny pro každého.
  • Možnost lokální hry s přáteli za použití jednoho nebo dvou ovladačů Joy-Con.
  • Hrajte doma nebo na cestách.
  • Sledujte váš pokrok díky odhadu BMI a spálených kalorií.

  • Související produkty (1)


    Recenze na fitness Boxing

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.