Football Manager 2012 CZ PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 201233
SEGACZ titulky
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Football Manager 2012 CZ [PC DVD]



Nový ročník nejpopulárnější série fotbalových manažerů přináší více než 800 změn! Svým přístupem je Football Manager 2012 zaměřený i na nových fanoušků v sérii. Jejich vstup do hry usnadňuje tutoriál, který nováčkem vysvětlí, co práce fotbalového manažera obnáší. Změny se dočkal i herní interface. Zobrazovaný obsah se upravuje podle rozlišení vašeho monitoru. Pokud se rádi díváte na zápasy, budete určitě spokojeni, tvůrci přichystali hezčí animace, věrnější zobrazení fanoušků, změny počasí a dva nové úhly kamery.

Upravená je také manažerská pozice a to hlavně co se týče přestupů a vyjednávání kontraktů. Vytipovaných nadějné hráče snadněji najdete díky propracovanějšího skautingu. Jako trenér můžete volit různé vyznění svých rad. Přestávce můžete svým svěřencům nadávat a rozkopávať koše, nebo jim naopak radit a trpělivě motivovat ...



  • Systém smluv a prostupů doznal výrazných změn, které zahrnují bonusy za loajalitu, lepší provádění amatérských a juniorských smluv, vylepšené centrum prostupů a možnost zajistit si ve smlouvách podmínky, z nichž nehodláte slevit. To výrazně usnadňuje správu rozpočtů a poskytuje flexibilitu v tom, jakou částku hráčům, zda agentem nabídnete a jak je budete dále motivovat.
  • Nové herní hlášení bylo upraveno podle vzoru několika skutečných hlášení skautů. Nyní obsahuje analýzu sestavy, taktiky, informace o vstřelených a obdržených gólech a řadu dalších vylepšení. Během sezóny tak jste stále"v obraze" a před každým zápasem si sjednoducho zjistíte vše potřebné.
  • Nejnovější pokračování obsahuje nové animace, zcela nový systém davů, vylepšený systém počasí, více stadionů a dva zcela nové styly kamery -"za branou" a"režisérská kamera". Všechny ostatní úhly kamery lze nyní obrátit na opačnou stranu a sledovat tak každý aspekt hry.
  • V uložených hrách můžete nyní libovolně přidávat či odebírat země, za které můžete hrát. Také si můžete na začátku sezóny určit, ve které zemi chcete působit. Nemusíte tedy bezpodmínečně zůstávat ve státech, které jste si zvolili na začátku kariéry.
  • Díky vylepšení"Tón" získávají rozhovory s týmem i další konverzace úplně nový rozmrr. Můžete tak lépe naznačit, jakým spůsobom chcete mluvit - můžete své předmluvy přenášet s ledovým klidem Angličana, nebo naopak mluvit vášnivě a naléhavě. Na výběr máte celkem šest různých tónů.
  • Nové rozvržení je plně přizpůsobitelné, takže čím vyšší rozlišení používáte, tím více informací máte po ruce. Nové rozhraní dále zahrnuje nové filtry, upravitelné sloupce, novou taktickou obrazovku a množství nových přehledů.
  • V režimu"výuka", který je oddělený od"běžné" hry, si na své přijdou nejen nováčci, ale i zkušenější manažeři. První zmínění se zde seznámí se základními principy, ti druzí tu zase najdou celou řadu tipů, jak své povolání vykonávat co nejefektivněji. Také zde najdete i nový systém"Jak na to".Hra vyžaduje připojení k síti Internet a aktivaci přes systém Steam!

  • Recenze na Football Manager 2012 CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.