Football Manager 2013 CZ PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 207146
SEGACZ titulky
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Football Manager 2013 CZ [PC DVD]

Football Manager. Navždy.

Football Manager je nejprodávanější a nejrealističtější série fotbalových manažerů, jaká kdy spatřila světlo světa. Vydáním hry Football Manager 2013 a představením celé řady nových prvků slaví společnost Sports Interactive 20. výročí tvorby herních titulů.

Letošní verze umožňuje převzít kontrolu nad libovolným klubem ve více než 50 zemích světa. Nový díl hry Football Manager dále nabízí všechny největší evropské ligy a databázi více než 500 000 reálných hráčů a klubového personálu.

Kromě některých nových význačných prvků v režimu kariéry nabízí Football Manager 2013 ještě další nové možnosti, vdala kterým zažijete skutečně nezapomenutelné chvíle.



  • Systém, na kterém hra běží, tzv.. 3D Match Engine, dosáhl letos obrovský pokrok. Na hřišti vypadá všechno ještě realističtější-stadiony, pohyby hráčů, inteligence a také pohyb míče ve vzduchu.
  • Novinky také zahrnují stovky nových animací. Díky tomu dostává hra realističtější nádech a celý herní zážitek připomíná televizní přenos, mimo jiné právě díky novým úhlem kamery a záběrem na výkop a poslední hvizd rozhodčí píšťalky.
  • Další významnou novinkou je podstatné přebudování manažerského týmu a vylepšení systému funkcí, které zastávají. Nejvýraznější změnou je funkce sportovního manažera, kterou ve hře uvidíte vůbec poprvé. Sportovní manažer v případě potřeby přebírá po hlavním manažerovi některé povinnosti, jako jednání o smlouvách.
  • Kromě toho se ve hře navýšil také počet specializovaných trenérských funkcí a hlavní manažer dostal větší flexibilitu při rozhodování v této oblasti. Hlavní manažer tak může určovat, který trenér bude přispívat svými poznatky a kdy. Hlavní manažer se také může stěžovat na zasahování představenstva-i když tuto možnost byste asi měli využívat uváženě a zřídka.
  • Zcela nový systém tréninků, vylepšený mezinárodní management, tiskové konference a nové uživatelské rozhraní.
  • Režim Football Manager Classic (FMC) představuje časově méně náročný způsob, jak si hru Football Manager 2013 užít. Podstata hry zůstává naprosto stejná. Hlavní manažer stále rozhoduje o mužstvu a soupeří tam, kde se soupeřit rozhodne. V tomto režimu však některé povinnosti přecházejí na členy pomocného personálu, nebo úplně zmizí. Pokud se například rozhodnete v režimu FMC osobně vést trénink, probíhá tato činnost pouze na úrovni celého týmu bez individuálního tréninku jednotlivých hráčů. Když se dostanete k samotným zápasům, nezúčastnil se klubové diskuse, zda hlášení o soupeři. Jdete přímo do hry s použitím stejného systému 3D Match Engine jako v režimu kariéry. Zápasy se odehrávají rychleji a soustředí se pouze na ty nejhlavnější momenty. Ale i to se ještě dá urychlit zobrazením možnosti okamžitého výsledku. Pokud si zvolíte režim FMC, narazíte na několik dalších možností ovlivňujících hraní celé hry. Můžete hrát celou kariéru s otevřeným koncem, nebo si zahrát v novém režimu Challenge.
  • V režimu Challenge se ocitnete v určité situaci, která vyzkouší vaše manažerské schopnosti a nabízí výzvy k překonání v kratším herním čase, většinou během poloviny sezóny. Zvládnete vyhrát pohár s týmem, který skoro celý tvoří mladí hráči? Dokážete vyvést svůj klub z krize přesto, že jste před Vánocemi na konci tabulky? Režim Challenge se poprvé představil ve hře Football Manager Handheld 2012 . Ukázalo se, že je tak oblíbený, že se tvůrci hry rozhodli zahrnout ho i do režimu FMC. Ve hře najdete čtyři volně hratelné výzvy. Výsledek výzev, které jste úspěšně překonali, se zapíše do světového žebříčku.
  • Plus dalších více než 900 nových herních prvků!



    Hra vyžaduje připojení k síti Internet a aktivaci přes systém Steam!


  • Recenze na Football Manager 2013 CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.