Football Manager 2021 PC DVD

Cena s DPH
989 Kč
Cena bez DPH: 817 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 412485
SEGAEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Football Manager 2021 [PC DVD]


Nepromeškejte jedinečnou příležitost a předobjednejte si Football Manager 2021 s 10% slevou!
Aktuální akční cena platí pouze do vydání hry!

Zažijte novou úroveň hloubky, dramatičnosti a autenticity fotbalu, když budete rozvíjet své manažerské schopnosti a usilovat o úspěch v největších světových fotbalových klubech.


Nové přírůstky a dynamické zkušenosti se skutečným řízením poskytují bezkonkurenční realismus a detaily, které vám umožní dosáhnout elitního statusu jako nikdy předtím. Je to na tobě, šéfe.


  • Vyberte si klub a výzvu, která nejlépe vyhovuje vašim ambicím a pak pracujte co nejlépe s hierarchií vašeho klubu jinak budete čelit následkům. Na cestě je více než 2 000 hratelných klubů od 50+ nejlepších fotbalových zemí.
  • Spojte síly se zaměstnanci zákulisí a vyhodnotte sílu a hloubku vašeho hráčského týmu. Váš skautský tým najde hráče, kteří pomohou vylepšit váš tým, a pravděpodobně ve vašem mládežnickém týmu bude klepat hvězda nebo dvě na dveře seniorského týmu.
  • Vyrábějte taktické strategie, formace a styly hry pro každou příležitost, abyste maximalizovali šance svého klubu na vítězství ve fotbalových zápasech a na získání těchto tří bodů. Zrychlete svůj úspěch populárními předvolbami ze skutečného světa fotbalu nebo si přizpůsobte svůj vlastní herní styl.
  • Ponořte se do zápasového dne a vychutnejte si slávu, protože vaše plánování se na hřišti vyplácí. Vítězství můžete téměř ochutnat.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE titulkyPL titulky

Recenze na Football Manager 2021

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.