Forza Motorsport 5 (Racing Game of the Year Edition) [XBOX ONE] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
389 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 312760
Microsoft

Forza Motorsport 5 (Racing Game of the Year Edition) [XBOX ONE] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

Nejlépe hodnocená závodní série posledních 10 let opět přichází s novým přírůstkem-Forza Motorsport 5. Poháněná gigantickým výkonem konzole nové generace-XBOX One, Forza Motorsport 5 využívá na maximum všechny její schopnosti.

Forza 5 má zcela nový, redesignování svět, který nabízí neuvěřitelně realistický zážitek. Nejen, že se cítíte, jako byste seděli ve skutečném autě, ale i svět kolem drží krok s maximální realističností. Dokonalé budovy, stromy, všechny prvky dávají dojem naprosté reality, a dojem umocňuje i jejich"život". Zapomeňte na statické tratě, kde žije jen auto na asfaltu-ve Forza Motorsport 5 závodíte v super-realistickém virtuálním světě, plném skutečných okruhů a skutečných aut. S Forza Motorsport 5 nic není jako předtím. Závodní zážitek nové generace je nepopsatelný.

Forza Motorsport 5 je kinematická automobilová jízda, v níž vystupují světově nejznámější a největší auta a okruhy. Postavena od základu, aby využila schopnosti nové konzole XBOX One a nekonečné síly cloudu, žádná hra neposkytne lepší zážitek ze závodu.

Racing Game of the Year Edition navíc obsahuje:

  • 10 dodatečných aut ze série Top Gear
  • 17 dodatečných next-gen tratí Doporučujeme prohlédnout si video, které je nižší (nezapomeňte přepnout na HD/fullHD kvalitu).

  • Recenze na Forza Motorsport 5 (Racing Game of the Year Edition) [XBOX ONE] - BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.