Fracture Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Fracture - PS3
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 39175
Lucas

Fracture [XBOX 360]

Akční titul odehrávající se ve druhé polovině 22. století, kdy je území USA rozděleno vodou na dvě části. Tak se rozhoří občanská válka, do níž se zapojujete v roli Masona Briggse, demoličního experta, který bojuje za Atlantickou alianci. Mason nebude v boji používat jen celou řadu supermoderních, ale i řadu stále ještě tradičních zbraní.

K dispozici bude mít také sadu několika odlišných granátů, s jejichž pomocí bude v reálném čase deformovat terén. Každý z granátů přitom zdeformuje terén jinak. Jeden vytvoří v zemi díru, do níž spadne všechno a všichni co stojí blízko. Jiný granát vytvoří malý kopec, další pak kamenný sloup a tak dále. Granáty bude používat nejenom pro získání výhody v boji a ke znepříjemnění situace nepřátelům, ale ik tomu, aby se dostal na jinak nedostupná místa.

Soupeři však také nebudou žádná neviniatka. Zatímco se Mason a jeho spolubojovníci budou spoléhat hlavně na kybernetické hračky, tak zástupci republiky Pacifica budou disponovat řadou genetických implantátů ak dispozici budou mít sadu dočasných vylepšení, která dokáží naboostovat požadované schopnosti. Ve výsledku tak proti sobě budou stát dvě odlišné bojové a zároveň vyrovnané strany .

Recenze na Fracture

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.