Galactic Assault: Prisoner of Power CZ PC DVD

Cena s DPH
79 Kč
Cena bez DPH: 65 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 38837
ParadoxEN dabing

Galactic Assault: Prisoner of Power CZ [PC DVD]

Tahová strategie postavena na románové předloze od bratří Strugatských. Příběh Vás uvádí do situace, kdy došlo ke zničení Centrální vysílací stanice a armáda "Land of Fathers" byla na severu poražena. Zničení vysílací stanice znamenalo konec vysílání, která obyvatelům ostrova udržovalo ve stavu kolektivního nevědomí. Lidé však nepřišly k sobě ale se propadly do stavu, který připomíná kóma. Tuto situaci využili vojska Khonties a zaútočili na zem ze severu.

Jedinou možností jak zabránit úplné invazi Khonties a tím i válce je rychlý vojenský zásah. Vaším úkolem tudíž bude se pokusit odrazit nepřátelský útok ze severu, musíte zároveň však odolat i útoku barbarů na jihu a také překonat přesilu vojsk ostrovní říše. Situace tedy nevypadá nijak růžově a budete tedy muset zapojit všechny své mozkové buňky a strategicko-taktické schopnosti, abyste se s tím porátali .

  • Využijte hlubokých strategických elementů, mezi něž patří například maskování, odvetný palba, kladení min, opevnění či pozemní a letecké transporty, a rozdrťte soupeře v inovativním tahovém systému.
  • Vyskúmajte nové technologie, strhněte výhodu na svou stranu a zmeťte své nepřátele.
  • Pociťte žár bitvy a sledujte, jak zem spalují výbuchy dělostřeleckých granátů a drtí pásy tanků, zatímco noční oblohu osvětlují záble

  • Recenze na Galactic Assault: Prisoner of Power CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.