Ben 10: Galactic Racing Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Ben 10: Galactic Racing - PS3
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 202614
D3EN dabing

Ben 10: Galactic Racing [XBOX 360]

Ve hře Ben 10: Galactic Racing, první a jediné závodní hře založené na populární Cartoon NetworkTV sérii Ben 10, si užijete multiplayer Ben 10 zážitek jako nikdy předtím, v galaktické velké ceně plné překvapení na každém kroku. Ben 10: Galactic Racing obsahuje více než 25 vzrušujících a náročných tratí, které mění trasu během závodu a jsou roztroušeny na pěti masivních planetách ze světa Ben 10. Hrajte jako Ben, Kevin, nebo si vyberte z 13 oblíbených mimozešťanov a vybavte jejich více než 30 unikátními motokárami. Ben 10: Galactic Racing představuje dokonalý závodní zážitek, kde každá postava má zvláštní schopnost, kterou dokáže využít na závodní dráze a dokonce i Ben se může přeměnit do různých mimozemských forem během závodu!



  • Vyberte si postavu a nastupte proti soupeři v akčních, vysokorychlostních závodech na tratích, které jsou postupem ve hře stále náročnější a plné útočných a obranných vylepšení a kde můžete získávat odměny během jízdy.
  • První Ben 10 závodní hra vůbec Vám umožní zahrát si až se třemi kamarády, abyste se stali mistrem.
  • Závoďte jako Ben, který se může transformovat během závodů na mimozemské formy, nebo jako další postavy ze světa Ben 10, z nichž každá může použít během peretekov svoju superschopnosť.
  • Gumy můžete pálit na více než 25 různých závodních tratích, které obsahují extrémně pasáže, měnící se během závodu, na pěti masivních planetách. Můžete si také vybrat z více než 30 motokár, z nichž některé jsou založené na vozidlech, které jste mohli vidět v sérii Ben 10 a další jsou k dispozici jako odemykatelných bonusů.
  • Hra je založena na fenomenální úspěšné originálních Cartoon Network animované sérii Ben 10, která získala cenu Emmy a umělecký styl, zvukové efekty a hudba ve hře jsou 100% autentické.

  • Recenze na Ben 10: Galactic Racing

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.