Fun Game Pack volume. 1 PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 50805
cdv

Fun Game Pack volume. 1 [PC DVD]

Trojice zábavných her, z nichž v jedné prožijete dobrodružství s klokanem, v další využijete své strategické myšlení při sci-fi strategii a nakonec se budete moci zasmát při lumpárnu v dvoudílné herní show.

Kao the Kangaroo 2
Další dobrodružství klokana Kao. Kao se vydá osvobodit zvířata unesená krutým lovcem. Na pomoc v 20 barevných detailních levelech plných dobrodružství bude mít své přátele papouška a světlušku.

Future Tactics: The Uprising
Taktická strategie s prvky RPG odehrávající se na Zemi v budoucnosti, kde si užijete do sytosti nejrůznějších bojů a bitev. Výjimečnost hry je mimo jiné iv tom, že celé prostředí je zcela zničitelné a to sehraje velkou roli při samotném vedení války. K dispozici je parta lidských bytostí obojího pohlaví a jeden robot. Podíváte se do krásných městeček i zcela zničených trosek měst. Vaše úkoly budou různé, od zničení nepřátel, po získání velice důležitých objektů.

Neighbours from Hell Compilation
Vtipná logická hra při které se určitě pobavíte. Ovládáte postavičku Woodyho který chce oplatit svému sousedovi jeho povýšené chování a zároveň pobavit diváky, kteří vše sledují v televizi. Každá mise obsahuje několik předmětů, které při správném použití způsobí nějaké lumpárnu, a protože se soused zpráva opravdu arogantně, obvykle si svým jednáním přímo naběhne na nějaký ten infarkt .

Recenze na Fun Game Pack volume. 1

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.