gang Beasts Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA gang Beasts - XBOX ONEgang Beasts - NSW
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
Kód produktu: 404622
SkyboundEN dabing
 
Chceš ušetřit 110 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 409 Kč

gang Beasts [PS4]


Vítejte v Beef City.


Gang Beasts je vtipná multiplayerová párty hra s želatině podobnými postavami, sledem brutálních bitkařských bojů a absurdně nebezpečným prostředím. Hra se nachází v nepřátelských nepříjemných ulicích "meatropolis" v Beef City.


Upravte si vaši postavu a bojujte proti lokálním a online nepřátelům v melee režime anebo bojujte s přáteli proti gangům z Beef Ctiy v gang režimu.


Gang Beasts je vyvíjený firmou Boneloaf, malým nezávislým studiem, které vytváří sérii experimentálních multiplayer párty her.


  • Nechejte se šokovat a překvapit výjevem jaký je tato hloupá bojová hra s gangstery, kteří máchají pěstmi, kopají a hážou jejich nepřátele do nespecifikované nebezpečné mašinérie, ohnivých spalovacích jam a obrovitánských industriálních ventilátorů.
  • Sledujte s hrůzou a nadšením jako gangy ochabnutých "zvířat" chytí, vytlačí, tahají a žduchají jejich nepřátele z volného lešení, nestrážených ruských kol a za jízdy jedoucích náklaďáků.
  • Stále vám to nedochází? Toto je jedna z nejlepších příležitostí se zabavit s kýmkoliv a kdekoliv v této bláznivé, absurdní a úplně směšné hře.

    Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby PlayStation Plus!

    Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!

Související produkty (3)


Recenze na gang Beasts

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.