gang Beasts Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA gang Beasts - PS4gang Beasts - NSW
Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 404623
SkyboundEN dabing

gang Beasts [XBOX ONE]

Vítejte v Beef City.

Gang Beasts je vtipná multiplayerová party hra s želatině podobnými postavami, sledem brutálních rvavý bojů a absurdně nebezpečným prostředím. Hra se nachází v nepřátelských nepříjemných ulicích "meatropolis" v Beef City.

Upravte si vaši postavu a bojujte proti lokálním a online nepřítelem v melee režimu nebo bojujte s přáteli proti gangem z Beef ctiy v gang režimu.

Gang Beasts je vyvíjen firmou Boneloaf, malým nezávislým studiem, které vytváří sérii experimentálních multiplayer party her.

  • Nechte se šokovat a překvapit výjevem jaký je tato sprostá bojová hra s gangstery, kteří mlátí, kopou a házejí jejich nepřátel do nespecifikované nebezpečné mašinérie, ohnivých spalovacích jam a obrovských svalnatých industriálních ventilátorů.
  • Sledujte s hrůzou a nadšením jako gangy ochablých "svěří" chytí, vytisknou, táhnou a Soti jejich nepřátel z volného lešení, nehlídaných ruských kol a za jízdy jdoucích náklaďáků.
  • Stále vám to nedochází? Toto je jedna z nejlepších příležitosti se pobavit s kýmkoli a kdekoli v této bláznivé, absurdní a naprosto směšné hře.



    Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby Xbox Live Gold!

    Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!


  • Recenze na gang Beasts

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.