Gears of War 3-XBOX 360-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
359 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 229254
Microsoft

Gears of War 3-XBOX 360-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

Gears of War 3 je velkolepý závěr jedné z nejpozoruhodnějších a najoslavovanejších videoherních ság. Hra je k dispozici exkluzivně pro konzoli Xbox 360 a uvrhne Vás do trýznivé příběhu naděje, přežití a bratrství.

Ve hře Gears of War 3 bojujete jako Marcus Fenix -prošedivělých válečný hrdina a velitel jednotky Delta. Osmnáct měsíců po pádu posledního lidského města válka proti locusta zuří dál.

Zatím hluboko pod povrchem hrůzostrašné nové nebezpečí infikuje planetu zevnitř. Lidé, kteří přežili jsou roztroušeni, civilizace je v troskách a Marcusovi a jeho druhém bojujícím za záchranu lidské rasy se míjí čas.

Série Gears of War je jedním z nejoblíbenějších titulů v historii Xboxu. Prodalo se z ní více než 12 milionů kusů na celém světě.

  • Fascinující filmový příběh -zažijte impozantní finále trilogie Gears of War a bojujte spolu s jednotkou Delta za záchranu lidstva. Poznejte osud Marcuse a jeho druhů, kteří přežili, v tomto pohlcující a emocionálním příběhu.
  • Nepřekonatelná hratelnost -hra Gears of War 3 staví na hratelnosti série, která definovala celý žánr, a pohlcuje hráče v nesmírně napínavé akční hře. Poslední kapitola této ságy představí nové hratelné postavy z koalice COG a nové výzvy s hrůzostrašnými nepřáteli.
  • Úžasná grafika -Gears of War 3 posouvá možnosti ohromujících vizuálních efektů na konzole Xbox 360. Prostřednictvím nejnovějšího pokroku technologie Unreal Engine 3 hra přináší vylepšenou grafiku, animace a osvětlení, které vtáhne hráče do zničené krásy bohatých prostředí.

  • Recenze na Gears of War 3-XBOX 360-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.