German Truck Simulator PC CD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 212005
SCSEN dabing

German Truck Simulator [PC CD]

Vstupte do kabiny řidiče, otočte klíčkem zapalování a začněte kariéru v těžké nákladní silniční dopravě. Začněte jako pokorný zaměstnanec a podrobte své řidičské dovednosti a obchodní prozíravost zkoušce ve snaze stát se králem silnic. Dokážete dodat zboží včas v celém širém Německu? Cesta k úspěchu vede přes zakupování větších a lepších aut a rozšiřování svého podniku na hlavního silničního přepravce zboží, což dosáhnete rozšiřováním vozového parku a najímáním svého vlastního týmu řidičů.

German Truck Simulator, od tvůrců hitu Euro Truck Simulator as oficiálním licencí MAN, Vás posadí za volant autentických 3D modelů těchto ikonických vozidel. Díky velmi detailním interiérem a exteriérem, fyzikálnímu modelu s fungujícími přístroji a ovládacími prvky, nebyla simulace nákladního auta ještě nikdy tak realistická a tak zábavná!

Převážejte 60 různých nákladů po rozsáhlé silniční síti spojující 18 neuvěřitelně detailních německých měst. Doručujte načas, ale vyhýbejte se pokutám za rychlost a poškození svého drahocenného nákladu!

Jste připraven vydat se na tuto výzvu na dálnici?



  • Řiďte nákladní vozidla a převážejte různé druhy nákladů tak, jak to znáte ze série 18 Wheels of Steel , jen s tím rozdílem, že rozvážet musíte mezi německými městy a německými náklaďáky.
  • Silniční síť je postavená na základě reálných předloh a obsahuje téměř 20 velkých německých měst.
  • Hra je postavena na původním engine ze hry Euro Truck Simulator , změnou jsou přidány prvky DirectX 10.
  • Skutečnosti také odpovídají všechny trucky, po stránce exteriérů, i interiérů. Díky tomu se můžete těšit na rovněž detailní přístrojové desky, které Vás donutí dívat se do zpětného zrcátka, dávat pozor na dostatek paliva, správnou teplotu motoru a samozřejmě i rychlost.

  • Recenze na German Truck Simulator

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.