Ghost of Tsushima CZ[PS4]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
769 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
Kód produktu: 409954
PlayStation

Ghost of Tsushima CZ[PS4]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


Vydejte se za hranice válečného pole a zažijte život ve feudálním Japonsku, než kdykoliv předtým. V této akční adventuře v otevřeném světě se budete toulat širokou krajinou a rozsáhlým územím, potkávat propracované postavy, objevovat starodávne památky a odkrývat skrytou krásu Tsushimy.
Prozkoumejte propracované oblasti ukazující rozmanitost života na tomto rozsáhlém ostrově - od rozvlněných polí a tichých svatyň až po starobylé lesy, vesnice a drsnou horskou krajinu. Hledejte v tichých momentech přírodní harmonie a potěšení ve chvílích, které budete sdílet s lidmi, kterým cestou pomůžete.
Jin byl vychovaný a vycvičený způsobům samurajů. Když Mongolové snadno porazili jednotky samurajů, Jinovi sr zřítil svět. Stojí před nejtěžším rozhodnutím svého života: ctít si tradice a obyčeje své samurajské výchovy a vést boj, který nemůže vyhrát, nebo se odchýlit od své samurajské cesty a ochránit ostrov a jeho lid jakýmkoliv dostupnými prostředkami?
Ve své honbě za znovuzískáním Tsushimy musí Jin vyhledat radu a podporu starých přátel a nových nečakaných spojenců. Musí se rozejít s tradicí, stát se novým typem bojovníka a za každou cenu ochránit to, co zůstalo z jeho domova a lidu.
Mongolští nepřátelé jsou v boji i se svou výzbrojí nepředvídatelní a děsiví. Získejte převahu tím, že si osvojíte Jinovy schopnosti a naučíte se novou taktiku na obranu ostrova a na ochranu lidu Tsushimy.
Se svou katanou vyzvěte vaše protivníky v přímém boji zblízka v jedinečném bojovém samurajském zážitku, který vás vtáhne do akce. Mistrovsky si osvojte váš luk a se smrtící přesností eliminujte vzdálená nebezpečí. Zdokonalte vaši stealth taktiku a překvapivými útoky dezorientujte a přepadněte nepřipravené nepřátele.
Přizpůsobivá krajina a organický přístup k boji dělá z Tsushimy dokonalé hřiště, kde můžete kombinovat schopnosti, zbraně a taktiku, a najít pro váš hrací styl perfektní bojovou směs. Přizpůsobivost a kreativita se v probíhajícím příběhu Jina stanou vašimi nejlepšími zbraněmi.
Hra se inspiruje klasickými příběhy o hrdinských samurajích, kteří obětovali všechno a postavili se zdánlivě nepřekonatelné přesile. V krásné a bohem zdobené krajině se staňte legendou, Ghostem.



Recenze na Ghost of Tsushima CZ[PS4]-BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.