God of War 3: Remastered PS4

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
Kód produktu: 303403
PlayStationEN dabing
 
Chceš ušetřit 210 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 259 Kč

God of War 3: Remastered [PS4]

Ve hře God of War 3 přináší Kratos masakr a zkázu bohům, kteří zradili jeho a celý starověký řecký svět.

Příběh této kritikou ověnčené singleplayerové hry se odehrává v říši brutální řecké mytologie, která Vám umožňuje v roli nebojácného ex-Sparťana Krata povstat z nejtemnějších hlubin podsvětí a dobýt samotný Olympus ve snaze o krvavou pomstu na ty, kteří Vás zradili. Vyzbrojen svými smrtícími dvojitými řetězového čepelemi a množství nových zbraní a kouzel se musí Kratos postavit nejnebezpečnějším tvorem mytologie při řešení složitých hlavolamů na své nelítostné výpravě zničit Olymp a samotného mocného Dia.



  • Příběh hry God of War 3 je epickým závěrem Kratovy řecké trilogie. Pokračujíc v příběhu hry God of War 2Vás God of War 3 v roli Krata vezme přímo do srdce Diovy pevnosti na jeho cestě za pomstou.
  • Kratos se musí probít přes masivní armádu Olympu. Její kentaur generálové vrhají nemilosrdných nemrtvých vojáků vlnu za vlnou.
  • Zažijte brutální boj, složité hlavolami, přezkoumávání inspirujících světů a přesvědčivý a uspokojující konec Kratovo epického příběhu.
  • Epický rozsah hry God of War 3 dosahuje v sériiještě nikdy neviděnou úroveň. Kratos musí nejen vystoupit na vrchol Olympu, aby dosáhl svou pomstu, ale musí tak učinit jedoucím na zádech Titána, který by mohl rozdrtit Sochu svobody dlaní své ruky.
  • Tvorové z řeckých legend už nejsou jen tvory, na kterých může Kratos vyjádřit svou násilnou povahu. Kratos na nich může jezdit, usměrnit jejich bolest do slepé zuřivosti, využít je k překonání propastí, odhalení tajemství a zničení čehokoliv a všeho, co se mu postaví do cesty.
  • Kratos na své cestě pomsty odhaluje nové smrtící zbraně jako je Cestus, mocné kovové rukavice se zničující silou a další brutálně nástroje války, které mu umožní naučit se kruté nové techniky.
  • S krásné renderovanou grafikou s 60 fps při rozlišení 1080p je hra God of War 3: Remastered připravena pro novou generaci konzolí.
  • Režim Photo Mode Vám nabízí nepřeberné množství kreativních možností kamery a osvětlení, které vám umožňují zmrazit, upravovat a sdílet fotografie z Kratovo krvelačné výpravy.
  • Bojujte v unikátních 3D světech vytvořených s úžasnými detaily a osvětlených tisíci dynamických světel a texturami se čtyřikrát vyšším rozlišením oproti původní verzi. God of War 3: Remastered zachycuje každý detail s realistickými svalovými rýhami a detailními výrazy obličeje.



    Remastered obsahuje navíc:

  • Veškerý již vydaný stahovatelný obsah a kostýmy ze hry God of War 3.


  • Recenze na God of War 3: Remastered

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.