The Golf Club 2 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA The Golf Club 2 - XBOX ONE
Cena s DPH
599 Kč
Cena bez DPH: 495 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 374195
MaximumCZ titulky

The Golf Club 2 [PS4]


Získejte slávu a bohatství v největší a nejdynamičtější golfové hře, která byla kdy vytvořena. Přidejte se do online společností s přáteli, zúčastněte se turnajů a vydělávejte peníze, abyste mohli dostat na nejvyšší příčku v hodnocení herních golfových hráčů.



Golfový klub 2 nabízí dynamický režim kariéry pro jednoho hráče, nekonečné hodiny interaktivního golfu s on-line oponenty, špičkové mechaniky odpalu a množství nových, svěžích prostředí, které vytvářejí nezapomenutelný golfový zážitek.



  • Staňte se profesionálem v režimu kariéry.
  • Získejte svou společnost na vrchol. Vytvořte nebo připojte se k více online společenstvím a Vyzývejte ostatní kluby v turnaji, abyste vydělali peníze.
  • Zahrajte si na výše 100 000 kurzech generovaných uživateli (od The Golf Club a The Golf Club 2), abyste si vyzkoušeli a vylepšili své dovednosti a navíc můžete soutěžit v hlavních turnajích, ať už sólo nebo s vaší golfovou společností.
  • Postavte si jakékoliv golfové hřiště, které si dokážete představit s největší sbírkou rekvizit, nářadí, vodních prvků, mostů, vozů.



  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabing

    Recenze na The Golf Club 2

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.