Grand Ages: Medieval (Limited Special Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Grand Ages: Medieval (Limited Special Edition) - PS4
Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 348642
EN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Grand Ages: Medieval (Limited Special Edition) [PC DVD]


Píše se rok 1050 n. l. Na začátku vrcholného středověku zaznamenal rozmach pokroku v Evropě nevídanou úroveň a rychle se rozrůstající populace se rozšířila po celém kontinentu. Objevovaly se nové hranice, zakládali nové osady a budovali velké obchodní cesty. V roli hlavy jedné z těchto malých osad se ujměte vedení svého lidu na cestě za slávou. Prozkoumejte obrovský svět, shromažďujte suroviny, potkáváte s jinými komunitami a získávejte bohatství díky svému obchodnice talentu. Zakládejte nová města, rozvíjejte svůj národ novátorskými technologiemi a braňte své obchodní cesty proti nájezdům barbarů dokud nejste dostatečně silní na to, abyste začali tažení po celé Evropě a vybudovali novou říši.

Grand Ages: Medieval je realtime strategická hra. Veďte svůj národ a rozvíjejte ho pomocí budování, výzkumu a výbojů od Skandinávie po severní Afriku, od Portugalska až po Kavkaz a Střední východ. Staňte se z jednoduchého starosty malé osady králem a ovládněte celou Evropu. Zažijte vzrušující kampaň s pečlivě navrženými cut-scénami, hrajte podle svých pravidel ve volné hře, anebo Vyzkoušejte své schopnosti v multiplayerovém režimu až pro 8 hráčů!


  • Prozkoumejte obrovský herní svět o rozloze více než 30 milionů km2 a braňte své království proti cizím mocnostem
  • Vycvičte armádu a bojujte s protivníky pomocí rytířů, lučištníků a jízdy.
  • Vyrábějte 20 různých druhů zboží, jako například uhlí, ovoce, nebo nádoby a obchodujte s nimi, abyste dokázali pokrýt poptávku svých občanů a vojáků.
  • Vyzkoumejte a využívejte 50 klíčových technologických středověkých vylepšení, včetně trojpolního pěstování plodin, tkalcovského stavu a dlouhého luku.
  • Čelte ničivým přírodním katastrofám, jako jsou bouře, požáry, sopky, období sucha, zemětřesení ... či dokonce černá smrt.
  • Lokální nebo online multiplayerový režim až pro 8 hráčů.


    Limited Special Edition obsahuje navíc:

  • Soundtrack
  • Plakát s vyobrazeným technologickým stromem.
  • Stahovatelné rozšíření Camelot do hry (obsahuje speciální hrad, který se nachází ve vašem městě).
  • Stahovatelné rozšíření Ancient Wonders do hry (přináší do herního světa několik objektů jako například Koloseum nebo Sfingu, které obohacují herní atmosféru).