Grand Theft Auto 4 - Episodes from Liberty City Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Grand Theft Auto 4 - Episodes from Liberty City - PC DVDGrand Theft Auto 4 - Episodes from Liberty City - XBOX 360
Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 49421
Rockstar

Grand Theft Auto 4 - Episodes from Liberty City [PS3]


Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City obsahuje dva nové příběhy Grand Theft Auto 4: The Lost and Damned a Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony.


Grand Theft Auto 4: The Lost and Damned
The Lost and the Damned je plnohodnotné rozšíření k celosvětovému hitu Grand Theft Auto 4 exluzivní pro Xbox 360 a točí se okolo činů Johnyho Klebitza - trocha vedlejší postavy v hlavním příběhu hry a člena motorkářského gangu The Lost.

Johnny je členem a hlavou motorkářský gang The Lost v Liberty City. Snaží se, aby gang prosperoval a zároveň nevytvářel kolem sebe velký rozruch. Vše se ale změní s příchodem šéfa Billyho Greye, který se vrátil z vězení a určitě není takovým kľuďasom jako Johnny.


  • Zcela nové mise a nový příběh.
  • Hrajte jako Johnny, člen motorkářského klubu The Lost. Zažijte Liberty City z perspektivy životního stylu člena motorkářského gangu.
  • Nové zbraně jako granátomet, útočnou brokovnici, kulečníkovou hůl nebo odpílenú brokovnici využijete stejně v single i multiplayer módech.
  • Mezi novými vozidly nádete kolekci 17 motorek a také Johnyho upravený chopper a tři nová auta. To vše s vylepšeným ovládáním a novou fyzikou.
  • Nový in-game TV, internet a rádio obsah nabízí nové rozhlasové relace a originální hudbu.
  • Nové nepovinné mise a achievementy.


    Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony
    Příběh se odehrává kolem hlavní postavy Luisa López, asistenta obchádzača nočních klubů, Tonyho Prince (Gay Tony). Hráč je na ostří nože se soupeřícími rodinami, a nikdy nebude vědět, kdo je skutečným přítelem a kdo Luisa pouze pro své účely využívá.
  • Recenze na Grand Theft Auto 4 - Episodes from Liberty City

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.